Beneficiile pentru organism ale sucului din iarba de grau

Sucul din iarba de grau este atat de benefic pentru sanatate, incat poti chiar sa scapi de medici gratie lui. Este un puternic detoxifiant, tine bolile la distanta si iti mai da si super energie

Sucul din iarba de grau il intrece cu mult pe cel de morcov, din punctul de vedere al proprietatilor de detoxifiere a ficatului. Asadar, te ajuta sa elimini toxinele din corp, inclusiv depozitele de medicamente si metalele grele, dar si grasimile in exces. 
 
Daca ti-am demontrat ca intr-o dieta ai mare nevoie de sucul din iarba de grau, trebuie sa adaugam ca aceasta bautura uimitoare te ajuta daca vrei sa-ti sporesti forta si rezistenta. In plus, atletii apeleaza la el daca au nevoie urgenta de energie. Urgent insemnand 20 de minute, caci atat ii ia organismului sa asimileze sucul. 
 
Acest suc contine pana la 70% clorofila, ceea ce inseamna ca protejeaza organismul impotriva factorilor cancerigeni, previne procesul de imbatranire si opreste cresterea si dezvoltarea bacteriilor neprietenoase. In plus, clorofila sporeste functia inimii si faciliteaza sistemul vascular, intestinele, uterul si plamanii.
 
E de la sine inteles ca sucul este bogat in vitamine. Mentionam vitamina A, B-complex, C, E, si K, plus minerale, proteine si 17 aminoacizi. 
 
 
Cand te sacaie o durere de masea, solutia este tot sucul de iarba de grau, pentru ca te scapa de durere in 5 minute. In plus, daca este baut regulat, previne cariile dentare. 
 
Nu putem neglija nici frumusetea, caci sucul de iarba de grau poate avea o contributie importanta si aici. Vindeca acneea si cicatricele provocate de aceasta, ajuta la mentinerea culorii naturale a parului si previne incaruntirea, combate matreata si face pielea mai curata si mai luminoasa. 
 
Daca te tenteaza sa introduci acest nou obicei sanatos in stilul tau de viata, poti sa-ti cultivi chiar tu acasa (creste in doar o saptamana) sau poti cumpara pudra de iarba de grau, de la mazaginele naturiste, pe care sa o dizolvi in apa sau in sucuri naturale. Gustul va fi destul de puternic, dar poti sa-i adaugi putina lamaie, si va fi mai ok. 
 
Tags:
iarba
grau
suc
iarba de grau
detoxifiere
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare