Benzile elastice - cel mai usor mod de slabire si tonifiere fara mers la sala de fitness

Fitness 09.10.2019 dietetik
Nu mai este un secret pentru nimeni ca sportul este necesar daca vrei sa slabesti si sa te mentii in forma. Poti fi si o persoana foarte slaba ca tot poti avea nevoie de miscare si asta pentru ca pielea si muschii se lasa si vei capata un aspect flasc. Din pacate, cele mai multe persoane sunt sedentariste in ziua de astazi si asta oti pentru ca nu le place miscarea antrenanta sau poate nu au timp din cauza locului de munca sau a altor responsabilitati. Chiar si cei care isi fac curaj sa-si faca un abonament la sala de fitness se aleg din prima cu febra musculara care ii tine pe loc cateva zile si apoi devine din ce in ce mai greu sa se tina de sala. Din fericire, exista solutii de slabire care exclud febra musculara si te ajuta sa-ti formezi muschi lungi si frumos evidentiati, aparent cu minim de efort si chiar in confortul propriei case. Stim ca suna prea frumos ca sa fie adevarat, dar iti dezvaluim ca este vorba de benzi elastice de fitness. Nu dau gres niciodata!
 
La prima vedere, aceste benzi par ceva de speriat sau ceva complicat. S-ar crede ca te infasori in niste benzi si trebuie sa depui un efort enorm ca sa iti poti lucra muschii, astfel incat pare ca nu ar fi nimic diferit fata de sala de fitness. Ei bine, te vei convinge ca nu este deloc asa si spre deosebire de sala, sunt si mai multe beneficii decat ai crede.
 
 
Benzile elastice de fitness mai poarta denumirea de benzi de rezistenta si iti permit sa faci tot felul de exercitii acasa sau in gradina personala. Sunt ideale la orice varsta, indiferent de sex si culmea, au preturi foarte mici. Poate ca acum nu ai incredere in aceste benzi, dar este de ajuns sa exersezi cu ele doar cateva minute si iti vei da seama de avantaje.
 
Aceste accesorii nu trebuie sa lipseasca din casa nimanui. Sunt usor de folosit si fac ca miscarea sa fie placuta si amuzanta, iar cel mai important aspect, fara febra musculara. In acest mod, oricine se poate tine de un program de exercitii si iti va gasi mult mai usor motivatia de a-si lucra corpul. Acest lucru este posibil tocmai pentru ca aceste benzi se aseaza fix in zonele cu probleme si lucreaza doar acea zona, fara a solicita si alte zone ca sa apara febra musculara. Daca nu te vei mai confrunta cu frebra, asta nu inseamna ca benzile solicita mai putin muschii decat exercitiile fara accesorii sau exercitiile cu greutati de la sala de fitness.
 
 

Beneficiile benzilor elastice de fitness

 
1.Iti poti alege gradul de rezistenta dorit al benzilor. Ele exista pe mai multe culori si fiecare culoare in functie de locul de unde le cumperi au o anumita rezistenta care poate varia de la foarte scazuta la foarte mare. Depinde care este stilul in care vrei sa lucrezi. Exista si varianta de a-ti cumpara un set complet de benzi elastice cu mai multe culori si poti lucra pe mai multe nivele de rezistenta.
 
2.Sunt indicate pentru cei care fac fizioterapie si au nevoie de miscari usoare, dar sunt indicate si pentru persoanele care nu au voie sa ridice greutati la sala de fitness din cauza problemelor la spate sau a altor probleme de sanatate.
 
3.Desi nu pot fi puse fix pe abdomen cum este in cazul oricaror alte zone din corp, le poti pune pe picioare ca sa poti lucra intreg abdomenul. Vei gasi o multime de idei de exercitii cu benzi pe internet. Vezi aici exercitii pentru abdomen din picioare!
 
4.Dupa mai multe repetari intr-o sesiune cu banda poti simti ca nu iti soliciti muschii destul, dar te asiguram ca dupa mai multe vei simti exact muschii cum sunt sculptati si lucrati.
 
 
5.Te ajuta sa ai o flexibilitate mai buna, chiar daca te-ai obisnuit sa fii o persoana sedentara.
 
6.Poti lucra din prima cu grad mare de dificultate chiar daca nu ai facut miscare de mult si asta pentru ca nu te obosesc. Nu se observa vizibil ca te soliciti.
 
 
7.Rezultatele se pot vedea chiar si dupa o saptamana de exercitii cu benzile de fitness. Muschii incep sa-si ia o oarecare forma, dar trebuie sa continui ca sa ajungi la silueta dorita.
 
8.Ajuta la buna functionare a organismului.
 

 

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Tags:
benzi elastice de fitness
fitness
benzi de slabire
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare