Berea ajuta dupa antrenament

Nu e o inventie de dragul unui nou pretext pe care l-ati putea invoca pentru a bea bere, dupa ce veniti de la sala. E rezultatul unei cercetari care arata ca bauturile naturale, cum ar fi sucul de fructe, laptele si... berea ajuta recuperarea organismului dupa o ora la sala de forta. Asadar, da, berea ajuta dupa antrenament

Alegi ce sa bei in functie de ce ai facut la sala. Daca ai facut exercitii care au solicitat multa forta din partea organismului, ai nevoie de proteine pentru a te reface.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Daca ai facut rezistenta corpul tau are nevoie de hidratare si carbohidrati.

Specialistii sustin insa ca dupa orice fel de antrenament corpul tau are nevoie de antioxidanti.

Doar ei reusesc sa combata atat de eficient radicalii liberi. In continuare iti prezint niste bauturi care contin antioxidantii de care ai nevoie dupa ce te intorci de la sala.  

Berea fara alcool este o excelenta bautura inainte de peioadele cu activitate fizica intensa. Berea fara alcool reduce inflamatiile si stimulaza activitatea sistemului imunitar. Secretul sta in numarul mare de antioxidanti si compusi polifenolici pe care ii contine berea. In varianta fara alcool devine o bautura ideala din toate punctele de vedere.

Cercetatorii germani au descoperit ca berea fara alcool bauta in saptamanile care preceda exercitii care necesita multa rezistenta, recladesc sistemul imunitar.  

 
O alta sugestie este laptele cu cacao. Nutritionistii citati de fitbie.com sustin ca laptele este bautura magica ce reface muschii dupa efort. Daca mai adaugati si putin zahar, proteinele din lapte sunt digerate si mai rapid asa ca perioada de refacere se scurteaza.

Sfatul doctorului: bea un par de lapte cu cacao dupa sala. Cand ajungi acasa, desfa-ti o bere - fara alcool! Ajuta dupa antrenament.

Tags:
Berea ajuta dupa antrenament
antioxidanti
febra musculara
bere
lapte cu cacao
rezistenta
regim de viata sanatos
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare