Berea nu ingrasa

Am gasit un nou pretext numai bun de invocat pentru consumatorii de bere. Cand va mai reproseaza cineva ca va gaseste iar in fata unei halbe pline spune-ti foarte pedant ca studiile au demonstrat ca berea nu ingrasa si in plus va apara de boli de inima, diabet si osteoporoza.

Trei dintr-o lovitura. Bineinteles cu conditia sa nu dati pe gat halba dupa halba. Secretul sta in consumul moderat. Cercetatorii au descoperit ca berea nu ingrasa asadar burta de bere, cum o cunosteam pana acum nu e cauzata de bautura preferata a romanilor.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Cantitatea ideala este de 330 de mililitri pe zi pentru doamne si de 2 ori aceeasi cantitate pentru domni. In plus daca bei un pic de bere zi de zi reusesti sa scazi si riscul de a dezvolta diabet de tip 2.

E greu insa sa te opresti. Bautorii de bere sunt in asentimentul meu cand spun ca un pahar de bere nu face decat sa iti deschida apetitul. Berea este de vina. Preia controlul asupra creierului si iti induce o stare euforica din care cu mare greutate poti iesi.

Supranumita “painea lichida” berea este si o sursa importanta de potasiu, magneziu, seleniu, fosfor si vitamina B si este foarte hranitoare.Asa ca ai putea renunta la shaworma pe care o devorezi dupa fiecare iesire din club.

Atentie insa sa nu va alegeti cu o alergie ! Deja 2 persoane au ajuns la spital cu eruptii pe piele, tulburari respiratorii si fibrilatii.

Alergia se declanseaza la papaina din bere. Intai apar mici pete rosii pe corp care provoaca mancarime si umflarea mainilor si a fetei apoi boala galopeaza. Medicii atentioneaza ca e absolut necesara prezentarea la spital pentru administrarea de antihistaminice si antiinflamatorii.

Reactii alergice pot aparea insa si la metalul din care e facuta cutia de bere si asta deoarece alcoolul are o mare putere de extractie. Specialistul in alimentatie Gheorghe Mencinicopschi spune ca daca va apuca tusea, stranutul sau urticaria dupa ce te-ai racorit cu o bere la terasa, e cazul sa va ingrijorati.

 

Tags:
diete de slabit
bere
calculator calorii
burta de bere
berea nu ingrasa
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare