Berea nu ingrasa

Domnilor, doamnelor, comandati cate o halba sau un tap, dupa preferinte. Asezati-va confortabil caci am ceva de spus. Berea nu ingrasa!

Mitul a fost spulberat chiar de specialisti, care acum recomanda intre doua si trei pahare de bere pe zi. Da, inclusiv in diete.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!


Printre beneficiile consumului de bere se numara reducerea riscului de boli cardiovasculare, a aparitiei diabetului sau osteoporozei.


Mai mult, exista un medic pediatru in Spania care sfatuieste femeile insarcinate sa bea zilnic intre 500-600 de mililitri de bere fara alcool, deoarece aceasta contine antioxidanti care fac bine copilului, reducand riscul de screloza, obezitate sau cancer.


Ce recomanda insa berea ? Bagajul bogat de vitamine, antioxidanti si minerale care provin din materiile prime. Malt de orz, cereale, hamei, drojdie de bere si apa. Toate contribuie la o dieta sanatoasa si echilibrata, sustin specialistii europeni.


Evident, consumul in exces este daunator. Efectele adverse se asociaza in principal cu consumul exagerat, dar in cazul anumitor persoane, in special minori, chiar consumul moderat poate fi daunator, anunta specialistii.


O analiza recenta arata ca un consum moderat de alcool conduce la o reducere a mortalitatii premature de pana la 18 la suta, comparativ cu abstinentii si cu cei care consuma alcool in exces.


Vestea buna este ca berea nu ingrasa dar nici nu va sfatuiesc sa faci abuz de halbe.

Tags:
Berea nu ingrasa
antioxidanti
diete rapide si eficiente
regim de viata sanatos
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • inga
    1. inga 15.10.2011 20:27

    Ba ingrasa, ingrasa! Nu mai spuneti prostii oamenilor! Eu am crezut acestui mit si peste doi ani am ajuns umflata! Si nu numai, berea deja imi provocase dependenta. Cind am invins aceasta pacoste - uimitor! In 7 zile au plecat 4 kg! In 4 saptamini au plecat toate kg in plus, pe care fara mila fata de organismul meu, le-am bagat. Sotul meua lasat o data cu mine - 6 kg au plecat! Cumnatul - burta i-a plecat! Iar voi spuneti taclale!

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare