Berea scade riscul de Parkinson

News 22.05.2013 Andreea Pietrosel

Dar nu e un pretext sa beti foarte multa. Cercetatorii au constatat ca persoanele care beau bere prezinta un risc scazut de a se imbolnavi de Parkinson. Aceasta este concluzia unui studiu recent, care arata ca bautul moderat si regulat de bere poate fi una dintre strategiile de reducere a riscului de aparitie a acestei boli, scrie Gandul.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Consumul excesiv de sare ucide peste 3 milioane de persoane anual. Adevarul scrie ca la numai 30 de minute dupa ce am consumat alimente sarate, vasele de sange care alimenteaza inima incep sa se modifice. Efectele adaosului de sare in bucate sunt, deci, imediate. Iar in cazul persoanelor de peste 50 de ani cu hipertensiune, consecinta poate fi un infarct.

 

Tags:
Berea scade riscul de Parkinson
Parkinson
sare
exces de sare
hipertensiune
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare