Biroul multifunctional

Toate bune si frumoase.  Problema apare insa cand zilele calduroase isi mai itesc capul cand si cand in timp ce termometrul din birou ramane catarat la temperaturi sahariene.Momente de genul asta sugereaza ca ar fi timpul sa imi reorganizez rucsacul pe care il trag toata ziua dupa mine la birou. Asa ca m-am apucat constiincioasa sa fac inghesui pe langa sticla de apa aferenta fiecarei zi, echipamentul de sauna. Halat roz flausat, papuci pufosi la fel de roz si un foen, pentru ca dupa o sauna de trei ore, credeti-ma pe cuvant este singurul lucru pe care ti-l doresti.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Imbracata atat de comod pot sa imi povestesc  experientele mult mai in detaliu decat inainte, cand confesiunile mi-erau constranse de hainele mulate. Mai scriu o fraza, mai sterg o picatura de transpiratie ce-mi aluneca pe fata ca pe derdelus, iar mai scriu o fraza. Imi place job-ul meu.

 

Sauna e inclusa in pachetul salarial. Nu mint. Daca alte companii se bucura de abonamente la Sali dotate, unde antrenorii personali si-au facut un scop din a-si tortura clientii, la noi totul se desfasoara lejer.  De ce sa te duci intr-un loc cu multe gantere si antrenori severi numai fibra si tipete, care te pun sa sari pe o jumatate de minge fara incetare cu promisiunea ca asa iti vei intari muschii de la suprafata, dar si din zonele ascunse ? 

 

Cine face Bosu are un scop in viata, adanc ingropat in subconstient. Fie a avut o mama grasa enervanta, fie a fost maltrat cu o minge, de aceeasi mama rotunda. Oricare ar fi cazul now it’s payback time.

 

Cum mama de Pietricel are si acum forme de gazela si am convietuit intotdeauna in pace cu mingiile  - ma multumesc cu sauna de la birou.Trebuie sa recunosc ,de cand imi desfasor activitatea printre aburii ce se ridica din podea pielea mi-a devenit mai fina, ca dupa un scrub aplicat cu miscari circulare dar ferme.  

 

Doar de o saptamana de venit la birou a fost nevoie, ca m-am si ales cu un corp mai zvelt. Evident nu slabesc, doar elimin apa in picaturi mici chinezesti care se evapora prin pori. Oricum functia asta de wellness pe care o are biroul meu multifunctional ma face sa afirm cu tarie ca am cel mai fain loc de munca din lume.

 

Asa ca pe langa cele trei fire de salata pe care le puteti ingera fara frica, zilnic, cereti angajatorului sa creasca temperature in birou ca parte din pachetul salarial. O luna in conditii de munca similare va va face mai frumoase, unde mai pui ca asa veti capata si mai multa incredere in voi ?

 

Pe la voi prin cubicle, cum e ?

 

 

Tags:
sauna
birou
transpiratie
termometru
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare