Boabe

Sfatul zilei 30.04.2009 dietetik

Boabele uscate (fasole, porumb, linte, etc) sunt pline de proteine si de fier. Daca nu aveti timp sa le fierbeti si sa le gatiti, alegeti atent astfel de boabe conservate, care au avantajul de a fi gata preparate. Le puteti adauga imediat la salate sau la feluri calde de mancare.

Tags:
fasole
porumb
linte
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare