Bon Humor

Am trecut deseori pe langa Bon Humor dar niciodata nu se gasea o masa libera si pentru mine. Imaginati-va cum am profitat ieri de terase de afara instalandu-ma subit pe pernuta rosie care acoperea scaunul din fier forjat. M-am simtit atat de bine incat am petrecut acolo niste ore bune cu prieteni dragi.


Atmosfera de litoral de pe terasa te binedispune instantaneu. Mai privesti un trecator, mai arunci un ochi la The Kitchen sa admiri bicicletele, ce mai, te simti ca-n vacanta.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!


Cafelele sunt excelente, ca in putine locuri din Bucuresti iar vinurile si branzeturile fac casa buna pe terasa de pe Smardan.
Meniurile sunt pline de delicii culinare descries amanuntit cat sa-ti ispiteasca poftele.

Au fost destul de inspirati sa se joace putin cu denumirile asa ca descoperi cu surprinderea domnisoarei de pension ca poti alege din nenumaratele Long Dicks sau din lista de Cock Tails. Lasati pudibonderia deoparte si comandati ceva, bauturile sunt facute ca la carte.


Cafelele incep de la 7 lei si aveti de ales din destule specialitati iar daca aveti chef de ceva racoritor puteti sorbi o limonada la preturi incepand cu 12 lei.


Berea la halba incepe de la halba incepe de la 7-8 lei.


Mancarea e delicioasa. Desi nu mergea deloc cu bere ne-am comandat o farfurie cu branzeturi descrisa fabulos drept “Frenezie cu branzeturi” pe drept.  Bucatelele de branza era asezate gratios intre feliute de strugure si toast ca sa iti gadilele placut papilele pana la climax.


Puteti lua si micul dejun aici cu conditia sa comandati o Dimineata insorita in Malaga. Un regal de rosii proaspete tocate cu ulei de masline insotite de o bruma  de usturoi pe paine rumenita. Cat costa un strop de Mediterana pe limba ? 13 lei.


Daca sunteti fan salata gasiti aici inclusive salata Fitness la 13 lei. In schimb daca preferati bucataria italiana ati nimerit unde trebuie de la pizza la Penne Rigate in Bechamel cu somon si spanac aveti de unde alege iar preturile variaza intre 10 si 16 lei.


Serviciul este ireprosabil, chelnerii sunt foarte amabili iar ambianta e perfecta. Daca mai tii cont si de preturile foarte ok ai toate argumentele sa treci pe la Bon Humor.

Cafeneaua e pe Str. Smardan 30/7 si rezervarile se fac la 021 313 88 30

Tags:
Bon Humor
cafenea
cafea
Lipscani
Smardan
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare