Bors de dovlecei cu iaurt

 

  • Un dovlecel mare
  • 2 morcovi
  • Un pastarnac
  • O telina mica
  • 2 cepe
  • O cescuta de orez
  •  3 linguri de ulei
  • 500gr bors
  • 200gr iaurt
  • Leustean verde
  • Sare dupa gust 

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Curatam legumele si le dam pe razatoarea mare.  Curatam si ceapa si o calim usor in ulei. Adaugam deasupra si legumele pentru a le cali putin pana se inmoaie.  

 

Dovlecelul il curatam si il taiem cubulete pentru a-l adauga si pe acesta la supa. Adaugam si orezul si acoperim cu apa (circa un litru). Fierbem la foc mic pentru 30 minute.

  

In functie de aragaz e posibil sa fie gata mai repede- verificati mereu legumele si orezul. Nu vrem sa iasa piure. J Aveti voie sa puneti si un cubulet de concentrat, dar numai daca este bio. Borsul fiert separat il adaugam cand legumele sunt gata. La fel si iaurtul pe care il amestecam treptat cu ciorba pana ajunge la temperature acesteia si apoi il turnam in oala. Mai dam un clocot, adaugam verdeata, si gata!

 

Sa fiti sanatosi! 

 

Ingrediente:

Tags:
dovlecel
retete cu dovlecei
retete de slabit
borsuri
dovlecel
ceapa
telina
pastranac
orez
ulei
bors
iaurt
leustean
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Carmen
    1. Carmen 31.07.2010 23:19

    am facut si eu azi.... a iesit o minunatie!

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare