Bors de fasole

Fie că vine din Ardeal sau din Moldova, borșul de fasole este unul dintre cele mai apreciate. Eu am ales varianta moldovenească, o zeamă dulce-acrișoară plină de legume  ale căror arome se îmbină perfect sub ocrotirea bulionului, borșului acru și a smântânii.

Ingrediente

  • Un morcov
  • O bucata de telină
  • Un pastarnac
  • Jumatate de ardei gras
  • O ceapa
  • 300g de fasole (eu am folosit rosie, puteti folosi de oricare)
  • 2 linguri de bulion
  • 200g. smantana
  • 100g bors acru (puteti mări sau micsora cantitatea in functie de gust)
  • O legatura de patrunjel
  • Cimbru, sare, piper

Continuarea pe ebucataria.ro

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Tags:
bors de fasole
retete de post
fasole
morcov
telina
ardei
ceapa
pastarnac
bulion
smantana
bors
patranjel
cimbru
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare