Bors rusesc cu vita si sfecla

Incearca un bors gustos, cu o culoare mai putin obisnuita. Sfecla rosie este minunata la detoxifierea ficatului si la reglarea tensiunii, in timp ce rasolul de vita nu este foarte bogat in grasimi, deci recomandat pentru persoanele aflate la dieta.

 
Ingrediente
  • 500 de grame de rasol de vita 
  • 4 bucati de sfecla 
  • 1 ceapa mare 
  • 4 morcovi 
  • 2 cartofi 
  • 400 de grame de varza alba
  • zeama de lamaie 
  • marar
  • sare, piper 
  • smantana 
 
Pune apa pe foc si cand fierbe adauga rasolul taiat bucati. Lasa carnea sa fiarba la foc mic doua ore, timp in care iei spuma de mai multe ori. Adauga morcovii taiati rondele si ceapa tocata, curata sfecla si taie-o in cubulete, apoi rastoarn-o in bors. Dupa 5 minute pune si varza taiata fideluta. 
 
Cand legumele s-au fiert bine, la foc mic, adauga mararul si potriveste de sare si piper. Adauga zeama de lamaie dupa gust si opreste focul. 
 
Serveste borsul cu smantana. 
 
Pofta buna!
 
 
Tags:
bors
sfecla
vita
varza
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare