Briose cu spanac si parmezan

Ideale pentru o gustare sanatoasa si consistenta la serviciu sau chiar pentru o cina usoara, aceste briose nu necesita mult timp in bucatarie. 

 
Ingrediente 
  • 340 de grame de spanac
  • jumatate de cana de branza ricotta
  • jumatate de cana de parmezan ras
  • 2 oua mari, batute
  • 1 catel de usturoi
  • sare, piper
Incinge cuptorul, in timp ce toaca marunt spanacul in blender. Transfera-l intr-un bol in care adauga branza, parmezanul, ouale, usturoiul, sare si piperul, apoi amesteca bine. 
 
Unge cu putin ulei fiecare forma de briosa, apoi umple-o cu amestecul creat. Tine la cuptor pentru 20 de minute, apoi la racit inca 5. Serveste briosele caldute, cu parmezan ras pe deasupra. 
 
Tags:
briose
spanac
parmezan
ricotta
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare