Budinca cu orez

Ingrediente:

- 100 gr de stafide
-  50 gr de rom
-  600 gr lapte degresat
-  100 gr orez
-  scortisoara dupa preferinte
-  50 gr de zahar
-  o lingura de praf de vanilie

Mod de preparare:

Intr-un bol amestecati stafidele cu romul. Separat intr-o cratita se fierb laptele, orezul si scortisoara, dupa ce au dat in clocot, se acopera si se lasa pe foc inca 20 de minute, pana cand orezul se inmoaie. Din bolul cu stafide scurgeti romul si puneti stafidele, zaharul si vanilia in cratita cu orez. Dupa ce budinca s-a racit putin o puteti servi.

Pofta buna!

Tags:
stafide
rom
lapte
orez
zahar
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare