Budinca de banane

Ingrediente:

- 400 ml lapte degresat
- 350 ml apa calda
- 85 gr de praf pentru compozitie de bundinca de vanilie, fara grasimi
- 36 biscuiti de vanilie, fara grasimi
- 3 banane medii, taiate rondele
- 500 gr frisca slaba

Mod de preparare:


Intr-un bol amestecati cu mixerul, laptele, apa, praful de vanilie pana cand compozitia se ingroasa, apoi adaugati frisca. Puneti o parte din compozitie intr-o tava intinsa si pe deasupra biscuiti, banalele si restul de compozitie. Inainte de servire se tine la rece cateva ore.

Pofta buna!
Tags:
lapte
apa
frisca
banane
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare