Caise coapte in sos de vin

 

Daca folosesti caise congelate, dezgheata-le incet in frigider, dupa care le poti prepara. Daca folosesti fructe din compot, injumatateste cantitatea de zahar si scoate un sfert din cantitatea de vin din reteta.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Ingrediente: circa 500 de grame de caise, doua linguri de zahar pudra, sucul de la jumatate de lamaie, coaja de lamaie, un bat de valilie, 200 de mililitri de vin alb, dulce.

 

Preparare: Incalziti cuptorul. Unge o tava cu un strat foarte subtire de unt. Aseaza caisele cu partea taiata in sus intr-un singur strat. Imprastie zahar. Adauga sucul de lamaie si imprastie uniform coaja de lamaie. Taie batul de vanilie in doua si pune-l in tava. Toarna vinul si da tava la cuptor, la foc moale pentru 20-30 de minute. Serveste caisele caldute, impreuna cu inghetata de vanilie sau smantana.

 

Incearca si piersicile in sos de vin. Exact dupa aceasta reteta se poate prepara gutuile in sos de vin.

 

Tags:
caise
vina alb
desert rafinat
deserturi rapide
gutui
piersici
mere
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare