Cappucino cu ciocolata
- 400 ml lapte degresat
- 300 gr cafea macinata
- 50 gr sirop de ciocolata fara grasimi
- 4 linguri de zahar
- 20 gr frisca fara grasimi
- 20 gr pudra de cacao fara zahar
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se incalzeste laptele la foc mediu, 2-3 minute. Apoi laptele se pune intr-un blender si se amesteca la viteza mare timp de 1 minut. Se pregatesc 4 cani pentru cappucino sau pentru cafea; se toarna cafeaua in cantitati egale in fiecare cana.
Se adauga cate o lingurita de sirop de ciocolata, si o lingurita de zahar in fiecare cana. Turnati laptele peste cafea, dar nu amestecati. La sfarsit se pune frisca deasupra si praf de cacao.
Informatii nutritive:
O portie contine: 116 calorii, proteine 5 gr, colesterol 3 mg, sodiu 78 mg, carbohidrati 24 mg.