Cappucino cu ciocolata

Ingrediente: 

-  400 ml lapte degresat
-  300 gr cafea macinata
-  50 gr sirop de ciocolata fara grasimi
-  4 linguri de zahar
-  20 gr frisca fara grasimi
-  20 gr pudra de cacao fara zahar

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se incalzeste laptele la foc mediu, 2-3 minute. Apoi laptele se pune intr-un blender si se amesteca la viteza mare timp de 1 minut. Se pregatesc 4 cani pentru cappucino sau pentru cafea; se toarna cafeaua in cantitati egale in fiecare cana.

Se adauga cate o lingurita de sirop de ciocolata, si o lingurita de zahar in fiecare cana. Turnati laptele peste cafea, dar nu amestecati. La sfarsit se pune frisca  deasupra si praf de cacao.

Informatii nutritive:

O portie contine: 116 calorii, proteine 5 gr, colesterol 3 mg, sodiu 78 mg, carbohidrati 24 mg.

Tags:
lapte
cafea
sirop de ciocolata
frisca
pudra de cacao
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare