Cartofi cu rozmarin si usturoi la cuptor

Cartofii la cuptor, preparati dupa aceasta reteta, sunt o alternativa delicioasa si o cale foarte sanatoasa de a consuma cartofi.

Ingrediente:

- 5-6 cartofi rosii;
- 4 linguri ulei de masline;
- sare si piper dupa gust;
- 1 lingura de rozmarin;
- 3-4 catei de usturoi facuti mujdei;

Mod de preparare:

1. Curata cartofii si taie-i in sferturi. Pune-i 15 minute la fiert cu putina sare.

2. Intre timp, incalzeste bine cuptorul.

3. Scurge cartofii de apa, pune-i intr-un bol si amesteca-i cu ulei de masline, mujdei si rozmarin.

4. Unge o tava cu ulei de masline si aseaza cartofii din bol cu tot cu sosul format.

5. Lasa-i la copt in jur de 25 de minute. Mai adauga rozmarin daca mai e nevoie.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!



Pofta buna!

 

Tags:
cartofi la cuptor
cartofi cu rozmarin la cuptor
cartofi cu usturoi si rozmarin la cuptor
retete cu cartofi
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare