Cartofi cu rozmarin si usturoi la cuptor
Cartofii la cuptor, preparati dupa aceasta reteta, sunt o alternativa delicioasa si o cale foarte sanatoasa de a consuma cartofi.
Ingrediente:
- 5-6 cartofi rosii;
- 4 linguri ulei de masline;
- sare si piper dupa gust;
- 1 lingura de rozmarin;
- 3-4 catei de usturoi facuti mujdei;
Mod de preparare:
1. Curata cartofii si taie-i in sferturi. Pune-i 15 minute la fiert cu putina sare.
2. Intre timp, incalzeste bine cuptorul.
3. Scurge cartofii de apa, pune-i intr-un bol si amesteca-i cu ulei de masline, mujdei si rozmarin.
4. Unge o tava cu ulei de masline si aseaza cartofii din bol cu tot cu sosul format.
5. Lasa-i la copt in jur de 25 de minute. Mai adauga rozmarin daca mai e nevoie.
Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!
Pofta buna!