Cat poti slabi cu apa calda cu lamaie? - afla realitatea

Secrete 13.06.2018 dietetik
Apa calda cu zeama de lamaie este bautura momentului in materie de slabire si asta pentru ca se consuma usor, iar kilogramele dispar cat ai clipi. Ca orice bautura populara de slabit este si destul de controversata. Multe persoane care isi doresc sa slabeasca cu orice pret se intreaba daca chiar este posibila o slabire cu acest remediu natural. In general, multi isi doresc sa slabeasca cu acest remediu si asta pentru ca este o cura usoara, accesibila si poti manca ce vrei tu atata timp cat este vorba de alimente sanatoase si cu putine calorii.
 
Fara indoiala, cura cu apa calda si lamaie este una hipocalorica, adica trebuie sa ai grija la consumul zilnic de calorii. Nu poti tine cura oricum, ci trebuie sa ceri parerea medicului in cazul in care stii ca ai anumite probleme de sanatate. In plus, tine cont ca dieta se tine pe o perioada limitata, deci trebuie sa ai grija la perioada de mentinere dupa incheierea dietei. Din momentul in care revii brusc la obiceiurile proaste care te-au adus in situatia de a dori sa slabesti, degeaba ai tinut dieta.
 
Dieta in sine este simpla si usor de urmat, dar nu ai voie sa te abati de la putinele reguli care exista. Daca ai ceva probleme cu stomacul, acestea se pot agrava in timp si sigur nu-ti doresti asta. Mare grija!
 

Oare cat putem slabi cu apa calda si lamaie?

 

Aceasta este intrebarea de pe buzele tuturor. Noi ne-am documentat si am ajuns la concluzia ca se poate slabi cu aceasta bautura doar daca tii cont de anumite reguli. In ceea ce priveeste numarul de kilograme se poate spune ca intr-o luna de zile se pot slabi si 10 kilograme in functie de organism si stilul de viata. Pare un numar mare de kilograme, dar slabirea ar fi una graduala si lenta. Iata ce sa faci ca sa slabesti si tu cu apa calda si lamaie:
 
1.Bea apa calda cu lamaie imediat cum te trezesti ca sa-ti activezi organele interne, sa-ti cureti tractul intestinal si sa-ti accelerezi metabolismul. Asteapta cam 30 de minute ca sa iei micul dejun.
 
 
2.Nu ai voie sa sari peste micul dejun, pentru ca altfel iti pui in pericol stomacul si sigur nu vrei sa faci gastrita. Ai grija sa mananci mereu diversificat si cu putine calorii. Iti sugerez paine toast cu crema slaba de branza, crema de avocado sau guacamole, sandvisuri cu castraveti, rosii si diverse alte legume, fast food vegan, tarate de ovaz cu kefir, etc.
 
3.Nu te baza doar pe bautura de dimineata ca sa scapi de suplusul de kilograme. Trebuie sa bei cu jumatate de ora inainte de fiecare masa cate un pahar din aceasta bautura. Intr-o zi trebuie cam 8-9 pahare.
 
 
4.In fiecare zi timp de 2 saptamani trebuie sa nu depasesti 1000 de calorii. Alege sa mananci inteligent, adica alimente cu putine calorii si satioase din care sa poti consuma mult ca sa mentii senzatia de satietate.
 
5.Dupa incheierea dietei cu zeama de lamaie trebuie sa maresti treptat numarul de calorii pana ajungi la 1500-1600 de calorii pe zi.Iata un exemplu de meniu cu 1200 de calorii pe saptamana foarte eficient si laudat.
 
6.Evita grasimile, prajelile, dulciurile nesanatoase, mezelurile, produsele de patiserie, sucurile carbogazoase, mancarea de tip fast food si orice stii ca este nesanatos.
 
7.Consuma multe legume, verdeturi si fructe (doar dimineata).
 
8.Bea multe lichide, asta insemnand smoothieuri, supe crema, zeama de supa si ape aromatizate cu fructe, legume si mirodenii.
 

Cum se tine dieta cu apa calda si lamaie?

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Exista multe variante ale acestei cure, dar cea mai simpla este sa consumi 8-9 pahare pe zi din aceasta bautura. Ai nevoie de 8-9 lamai in fiecare zi. Cura se tine 16 zile, apoi pauza de 5 zile si se reia iar pentru o saptamana.
 
 
Trebuie sa tii cont ca slabirea depinde de metabolismul fiecaruia, iar daca nu vei reusi sa slabesti 10-12 kilograme in 3 saptamani, cu siguranta vei scapa strict de surplusul de kilograme cat sa incapi in hainele preferate. Poti gasi apoi un regim alimentar potrivit nevoilor personale si sa fie ca un stil de viata pentru tine. 
 
Se crede ca slabirea cu apa calda cu lamaie este posibila pentru ca iti accelereaza metabolismul, imbunatateste digestia, stimuleaza tractul intestinal si favorizeaza absorbtia nutrientilor la nivelul intestinelor.
 

 

Tags:
poti slabi cu apa calda cu lamaie
apa calda cu lamaie
cat poti slabi cu lamaie
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare