Cataplasme geniale si la indemana ca sa ameliorezi vergeturile

Un lucru este cert si anume ca vergeturile odata aparute cu greu mai pot fi tratate 100%. Tot ce poti face insa este sa le ameliorezi aspectul si exista multe solutii la care poti apela mai mult sau mai putin scumpe. Cele mai rapide si eficiente solutii constau in sesiuni cu laser care actioneaza in profunzimea straturilor de piele ce au fost deteriorate, dar din pacate sunt destul de scumpe, iar rezultatele nu sunt definitive si trebuie sa repeti sesiunile la anumite perioade stabilite de medicul specialist. Cei care iubesc solutiile naturale si la indemana pot incerca diverse creme si uleiuri naturale, uleiuri esentiale, masaj manual si scrub-uri din ingredinete naturale, dar nu foarte abrazive. Noi iti propunem insa o metoda si mai eficienta si mai la indemana si asta pentru ca actioneaza in profunzimea pielii, favorizand aparitia mai rapida a rezultatelor dorite.
 
Vergeturile sunt acele striatii sau rupturi ale pielii care apar in special din cauza pielii lipsite de elasticitate si uscata sau din cauza predipozitiei genetice sau din cauza oscilatiilor de greutate ce se pot datora sarcinii sau stilului de viata haotic. Vergeturile sunt greu de tratat 100% si asta pentru ca sunt precum niste cicatrici in piele si nu la suprafata ei. Cu greu poti gasi ceva natural care sa intre cat mai adanc in piele. De aici si nemultumirea celor mai multe persoane. Se spune insa despre vergeturile rosiatice si subtiri ca sunt mult mai usor de tratat daca actionezi repede si nu le lasi sa devina striatii albe pentru ca atunci straturile se vor rupe si mai tare in timp, iar solutiile de tratare vor fi din ce in ce mai putine.
 
Trebuie sa stii ca prevenirea si tratarea vergeturilor nu tine numai de ce anume aplici pe piele, ci si de stilul de viata. Daca stii ca ai predispozitie genetica la vergeturi este indicat sa consumi lichide sanatoase in fiecare zi, din 2 in 2 ore si sa ai grija sa consumi mancaruri hranitoare si bogate in cati mai multi nutrienti. Mentionam aici vitamine, minerale, colagen, antioxidanti, fitonutrienti, etc. Legumele crude sunt cea mai buna alegere in acest sens pentru ca nutrientii nu sunt alterati spre deosebire de mancarea gatita excesiv.
 
 
Sigur ai incercat foarte multe creme si uleiuri si te-ai rugat in gandul tau sa dea rezultate chiar daca dureaza mai mult sa le folosesti, dar ai fost dezamagita de fiecare data. Asta pentru ca o numai o singura crema aleasa la intamplare nu poate da rezultatele asteptate. Sunt multe alte lucruri pe care sa le faci inainte de a aplica propriu-zis o crema antivergeturi. 
 
 

Ce sunt cataplasmele antivergeturi?

 
Daca tot ai incercat o multime de produse si nu au dat rezultate se poate sa fie si din cauza ca poate nu au fost absorbite complet in piele sau nu ai ales produsul corect. Noi iti propunem cataplasme pentru ca favorizeaza absorbtia oricarui produs aplicat pe piele si este de ajuns sa le folosesti doar 30 de minute pe zi, eventual inainte de culcare.
 
Cataplasmele sunt bucati de material textil sanitizat pe care le poti cumpara si din farmacii. Au preturi mici si nu va fi o problema sa-ti cumperi cat mai multe ca sa-ti ajunga pentru a infasura portiuni intinse de piele. Cataplasmele pot fi sub forma de tifon sau panza. Se umezesc in crema sau uleiul ales pentru vergeturi si le infasori bine in jurul zonei cu probleme. Pentru cei care nu stiu, este o metoda si mai buna decat clasica folie alimentara de infasurat pentru a slabi.
 
 
Pasii pentru ingrijirea vergeturilor:
 
1.Exfolieaza zona cu probleme cu scrub de cafea si fa masaj circular. Vezi aici 5 retete de scrub natural!
 
2.Clateste cu apa calduta si tamponeaza pielea.
 
3.Aplica produsul natural antivergeturi. Poate fi vorba de creme pe baza de germeni de grau, sanzaiene, lavanda, iedera, catina, Vitaminele A, C si E, etc. Noi iti propunem insa argila naturala care se gaseste in diverse culori. Se amesteca argila cu apa sau ulei de masline sau cocos si se aplica pe piele, apoi se bandajeaza si se tine 30 de minute. Poti alege si folia alimentara daca nu ai tifon.
 
 
4.Aplica crema antivergeturi bio 100%.
 
Orice argila vei alege vei avea numai de castigat pentru ca toate contin tot felul de minerale, vitamine si oligoelemente, dar argila bruna si namolul sunt cele mai indicate si mai eficiente.
 

 

Tags:
ameliorezi vergeturile
cataplasme vergeturi
vergeturi
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare