Cate calorii a ars la deszapezire Tea Slabeste

Blog 27.01.2014 Andreea Pietrosel

Weekend-ul trecut mi-am dezapezit masina de trei ori. Stiu ca o sa sune mega-ciudat, insa nu am facut-o ca sa imi scot masina din parcare, ci ca sa nu stau in casa. Alternativa ar fi fost sa beau ceai si sa ma uit la filme, ceea ce oricum am facut in intervalele in care nu am iesit afara sa profit de vremea asta minunata, am scapat de stres si m-am umplut de energie pentru saptamana noua. Pe langa mine au trecut vecini, copii cu parinti si sanii, masini de teren care isi faceau drum prin nameti, catei veseli. Cum sa nu te bucuri de o astfel de experienta?!

Ai vazut ce faina a fost prima zapada serioasa din 2014 din Bucuresti? E o liniste aparte iarna, amorteste totul si, cand pica in zile libere, nimic nu mi se pare mai frumos decat sa lopetesc nevoie mare. Sambata dimineata, duminica dimineata si seara mi-am rezervat cate o ora ca sa sap niste carari in fata si in spatele blocului – si pentru ca mai aveam energie, mi-am dezapezit si masina. Am simtit ca imi merit mesele gatite in weekend, iar in rest m-am “hranit” cu vorbe bune din partea vecinilor, care se minunau ca fata de la patru da cu lopata – unii dintre ei mi-au si multumit.
 
Am fost cu atat mai mandra de mine cu cat mi-am dat seama ca terapeuta mea are mare dreptate, activitatea fizica este un lucru pe care ai mei m-au invatat bine sa-l fac si deseori nu imi trebuie o sala ca sa profit de ceea ce poate, si trebuie sa faca, al meu corp. Gasisem scuze ca sa fac miscare: “daca o sa inghete n-o sa mai pot sa curat, hai sa mai trag un pic sa termin si portiunea asta de drum”. Ori eu eram mama scuzelor intr-ale lenii, so this is new for me.
 
 
Am o febra musculara ca de la cea mai strasnica repriza de squash – de fapt am ajuns sa imi placa sa trag de mine si sa imi simt jumatate de spate si bratele in dureri maxime. Stiu ca am muncit cum trebuie!
 

Citeste si cum a reusit Tea sa slabeasca de la 116 kilograme.

 
Banuiesc de unde mi se trage fericirea – de la copilul din mine, care, ca orice alt copil din lumea asta, adora prima zapada strasnica a anului. M-am echipat cum am stiut eu mai bine, inclusiv cu niste pantaloni de schi in care nu am mai incaput de vreo 6 ani, mi-am luat caciula mov cu un ciucure gigant, manusile vechi ale iubitului si, noua achizitie, o lopata profesionala cumparata asta vara fix intr-acest scop. Abia asteptam sa o folosesc.
 
Daca esti in cautare de haine pentru persoane plinute, arunca un ochi pe lista magazinelor gasite de Tea
 
Pentru prima oara in multa vreme, mi-am dat seama ca ma bucur sa fiu adult, am putut sa stau afara, in viscol sau ba, oricat mi-a dorit sufletul si a putut trupul, ori a fost o mare satisfactie sa duc un lucru sportiv la capat doar pentru ca asa am eu pofta.
 

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Tags:
Cate calorii a ars la deszapezire Tea Slabeste
Tea Slabeste
calorii
deszapezit
lopata
exercitii de iarna
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare