Cate o salata simpla si rapida de post in fiecare zi - 7 retete
- 1 kg de cartofi
- 2-3 rosii medii sau 6-7 rosii cherry
- 1-2 legaturi de verdeata (patrunjel, marar)
- 5 linguri de ulei de masline
- 2 linguri de otet sau zeama de la o lamaie
- 1-2 cepe rosii medii
- 200 grame de muraturi (pepene rosu, castraveti, gogosari)
- 1 ardei gras rosu
- Ierburi aromatice dupa gust
- Sare si piper dupa gust
- 1 kg de cartofi
- 12 ridichi rosii sau negre
- 1-2 legaturi de ceapa verde
- 1 ceapa rosie medie
- 3-4 linguri de ulei de masline
- Zeama de la o lamaie
- 3 linguri de mustar Dijon - sau alte 8 sosuri light
- 1 lingura de miere de albine lichida – se amesteca cu mustarul si putin ulei
- 2 cani de varza kale
- 1 conserva de tofu
- Sos miso – optional (merge si cu sos de mustar Dijon ca in exemplul anterior)
- 1 cana de varza rosie - se da prin razatoare
- 1-2 smochine – pentru o aroma inedita (optional)
- Zeama de la o lamaie
- 5-6 ridichi rosii sau albe sau negre
- 2-3 morcovi
- 1 legatura de ceapa verde
- 1 ceapa rosie medie
- Sare si piper
- 3-4 linguri de ulei de masline
- 1 conserva de naut – il gasesti la magazine bio sau supermarket-uri
- 2-3 rosii medii
- 2 linguri de seminte de susan
- 1 ceapa rosie medie
- 2 morcovi
- Cateva frunze de busuioc – merge si condiment daca nu ai proaspat
- 1 legatura de patrunjel proaspat
- 3 linguri de ulei de masline
- Zeama de la o lamaie
- Ierburi aromatice
- Sare si piper
- 1 conserva de tofu afumat
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei iute, dar fara samburi si se faramiteaza
- 1-2 cani de rucola
- 6-7 rosii cherry
- Zeama de lamaie
- 2 linguri de ulei de masline
- Sare si piper
- Marar proaspat
Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!
- 3-4 morcovi – taiati cuburi sau dati prin razatoare
- 8 ridichi rosii sau de care ai
- 3-4 castraveti proaspeti
- 1 cana de rucola
- Zeama de lamaie
- 2 linguri de ulei de masline
- 1-2 clementine – daca tot este sezonul lor acum
- 1 legatura de patrunjel
- 4-5 castraveti
- 1 legatura de marar
- 1 cana de patrunjel
- 7-8 rosii cherry
- 4-5 linguri de seminte de cuscus – se tin 15 minute in apa fierbinte ca sa se umfle si sa se hidrateze – se toarna apa direct peste cuscus intr-un bol si apoi se scurge bine
- 2 linguri ulei de masline
- Zeama de la o lamaie sau lime
- Sare si piper dupa gust