Ce ar trebui sa bem?

Afectiuni 04.12.2008 dietetik

APA
Apa este cea mai recomandata bautura, ea neavand aport energic sau caloric, fiind ideala pentru persoanele care sunt supraponderale. Apa mai contine si anumite substante nutritive cum ar fi calciu, magneziu, flor, toate acestea in functie de sursa apei.

CEAIUL SI CAFEAUA
(fara zahar)
In primul rand trebuie sa tinem cont de acele persoane care sunt sensibile la cafeina, si care sunt dispuse la reactii adverse. Sensibilitatea la cafeina este mai mare la persoanele varstnice sau la femeile insarcinate.

Cafeaua contine mai multa cafeina decat ceaiul, o ceasca normala (180ml) de cafea instant continand 57mg cafeina si o ceasca de cafea la filtru continand 75mg cafeina. Ceaiul in aceeasi cantitate contine cam 36mf cafeina iar o doza de cola contine 35-50mg de cafeina.

Tags:
apa
ceai
cafea
lapte
sucuri
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
3 Comentarii
 • Arseni Stela Adina
  1. Arseni Stela Adina 09.12.2008 12:29

  Buna ziua. Va multumesc pentru acest site. Este foarte necesar si util pentru o dieta corecta. Numai bine si sarbatori fericite.

 • Dietetik
  2. Dietetik 10.12.2008 11:34

  Multumim pentru cuvintele de apreciere. Ne-am bucura daca ne-ati indica chiar si subiecte care va preocupa si despre care ati dori sa aflati mai multe. Sarbatori fericite tuturor cititorilor nostri !

 • miss_bear
  3. miss_bear 16.12.2008 12:12

  cum ar fi ca autorul sau autoarea articolului sa stie sa articuleze in mod corect un substantiv simplu, cum ar fi "copii" - care la plural neregulat are doi i, iar la plural articulat are trei!! Vezi "Pentru copii in crestere..." Plus cacofonia din raspunsul la comentariul doamnei Stela... Plus cateva alte greseli de scris... Chiar nu corecteaza nimeni aceste articole postate...?! Jenant...

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
 • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

  Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

 • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
  Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare