Ce sa faci cand esti la dieta si te duci la o intalnire

Uneori este suficient de greu sa incerci sa-ti gasesti un partener potrivit, dar daca faci asta in timp ce incerci sa slabesti si nu esti multumita de cum arati, e cu atat mai dificil. Citeste sfaturile noastre si bucura-te de intalnire. 

Crezi sau nu, partenerului tau s-ar putea nici sa nu-i pasa de greutatea ta. Si chiar daca ii pasa, probabil ca conteaza oricum mult mai putin decat iti pasa tie. Daca totusi te streseaza faptul ca esti mai plinuta, iata 3 lucruri pe care nu trebuie sa le faci la o intalnire. 
 
1. Nu te subestima 
 
Nu conteaza ca nu esti intr-o forma extraordinara, cu niste dimensiuni perfecte la care visezi, caci nimeni nu este perfect. Ce-ar fi fost daca ai fi aratat minunat, dar nu ai fi fost o companie prea placuta? 
 
Asadar, fii impacata cu tine. Acest proces incepe mult inainte de intalnire, atunci cand esti sincera cu tine si iti recunosti defectele si calitatile. Daca ii trimiti poze partenerului tau, alege unele in care sa fii cu adevarat tu, cu kilogramele si atitudinea ta. Nu truca pozele, caci iti vei face un deserviciu. 
 
Acum, urmatorul pas este sa-ti pastrezi in minte imaginea cu cea mai buna cu tine. Aminteste-ti de o perioada in care te-ai simtit bine cu tine, in care ti s-a parut ca viata ta a fost cea mai frumoasa. Pastreaza aceasta amintire in minte si va avea efect si asupra persoanei tale de acum. In plus, alege-ti haine in care sa te simti sexy, fara sa fii vulgara. 
 
 
2. Nu-ti strica dieta 
 
Niciun barbat si nicio femeie nu merita sa renunti la obiectivul tau, asa ca nu te abate de la dieta doar pentru ca partenerul tau este atat de dragut sau pentru ca simti presiunea de a comanda ce mananca si el. 
 
Daca intalnirea voastra implica cina la un restaurant, fa alegeri intelepte atat din punctul de vedere al mancarurilor, dar si al bauturilor. Nu uita ca alcoolul iti va ruina dieta. Mai mult, poate ca partenerului tau nu-i pasa de caloriile pe care le bei, dar ii va pasa daca va trebui sa te culeaga de pe jos. 
 
3. Nu vorbi despre greutatea ta la intalnire 
 
Daca barbatului din fata ta nu ii pasa de greutatea pe care o ai, sigur nu ii pasa nici de dieta pe care o tii, asa ca nu-l plictisi cu detalii despre ce mananci tu de obicei decat daca vine vorba in mod natural. 
 
Mai mult, daca ii vei vorbi despre faptul ca incerci sa mananci curat si sanatos, s-ar putea sa il faci sa se gandeasca la stilul lui alimentar si sa se simta prost, ceea ce va strica putin atmosfera. 
 
Nici cuvantul "grasa" n-are ce cauta la intalnirea voastra. Nu trebuie sa te scuzi pentru greutatea ta, pentru scopul tau de a slabi sau sa-i povestesti toata istoria ta de diete. Daca conteaza atat de mult pentru el, inseamna ca ti-ai gasit un prieten pentru un grup de suport si nu un iubit.
 
 
Foto: Hepta
Tags:
dieta
meniu
restaurant
intalnire
haine
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare