Ce trebuie sa stii despre implanturile dentare?

Experiente 05.03.2018 dietetik
Implanturile dentare sunt la mare cautare in prezent si nu doar in randul vedetelor. Oricine vrea sa aiba o dantura perfecta din toate punctele de vedere, dar desigur, si preturile sunt pe masura. Cel mai important aspect este sa nu te zgarcesti cand vine vorba de implanturi, pentru ca tot tu vei suporta ponoasele. Cresc sansele ca organismul sa le respinga, se intretin greu, zambetul nu va fi ca de revista, nici aliniamentul dintilor nu te va da pe spate si iti poti pierde oricand un implant din cauza posibilelor infectii. In clinicile stomatologice exista diverse preturi, dar majoritatea au posibilitatea de a plati si in rate, ceea ce este de dorit, daca vrei calitate.

Ce sunt mai exact implanturile dentare?

Zambetul schimba total trasaturile fetei, asa ca fiecare dintre noi trebuie sa acorde o grija deosebita cavitatii bucale. Cea mai comuna cauza pentru pierderea dintilor este imbolnavirea gingiilor. Daca acestea sunt permanent inflamate, rosii, sangerande si dureroase, cu siguranta in timp se va slabi radacina dintelui pentru ca nu va mai avea sustinere.

 
Implanturile, chiar daca par a fi ceva fals, in ziua de astazi arata cat se poate de natural gratie tehnologiei. Aproape ca nu se poate face diferenta dintre un dinte normal si unul artificial. Un implant dentar se fixeaza in gura cate unul pe rand in osul maxilarului, apoi se imbraca radacina prin tragerea gingiilor si se asteapta pana il primeste organismul. Nu-ti face griji. Totul se va face sub anestezie si va dura in functie de cate implanturi iti pui. De regula, un implat se pune cam intr-o ora. Intre timp se fac controale regulate.
 
In functie de pret, implanturile difera foarte mult aspectual, dar si ca material si rezistenta. Cele mai bune sunt cele din titaniu, dar au si un pret mai mare. Daca este sa fac o comparatie, nu exista diferente extraordinar de mari intre un implant bun si unul mai putin bun. Trebuie doar sa fii rezonabil si sa alegi ce este mai bun la recomandarea medicului.
 
 
 
 

Cine are nevoie de implant dentar? 

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Nu este o limita de varsta pentru a beneficia de implanturi dentare, iar asta pentru ca nu agreseaza maxilarul si nici nu contin substante si materiale toxice pentru organism. Cele mai calitative implanturi se fabrica in tari precum SUA, Germania, etc., deci calitatea primeaza. Persoanele care pot apela la implanturi o pot face daca au un dinte cazut sau mai multi sau daca pur si simplu au prea multe spatii intre dinti din cauza alinierii gresite.
 
De asemenea, nu doar vedetele apeleaza la implanturi. Ele nu sunt o fita, ci sunt menite sa scape de jena si frustrare pe oricine. Nu-ti va mai fi frica sa zambesti sau sa vorbesti in public. Vei avea un zambet minunat, de care vei putea fi mandru.
 
 
 

Cum se aleg implanturile dentare?

 

Chiar daca avem posibilitatea de a ne alege serviciile dorite, cand vine vorba de implanturi nu este ca si cum ne-am sti masura la camasa sau la pantofi. Ne va sfatui medicul in legatura cu toate cele necesare si este bine ca pacientul sa intrebe inca dinainte de interventia chirugicala propriu-zisa care va fi costul total al procedurilor. Nu uita ca nu te va costa doar montarea implanturilor, ci si cele necesare pentru perioada de acomodare, ingrijire si controale. Vei stabili cu medicul limita de buget in care te incadrezi si ce posibilitati ai. Dureaza in jur de 10 zile pregatirea dinainte de implanturi, pentru a fi totul pe masura maxilarului tau.
 
Inainte de montarea implanturilor trebuie ca medicul sa verifice daca esti candidatul ideal pentru interventie. Nu chiar oricine isi poate pune implanturi. Medicul iti va face analize la sange, radiografii la dinti, iti va masura colesterolul, glicemia, gradul de coagulare al sangelui si diverse alte proceduri, pentru a se asigura ca implantuile vor fi agreate de catre organism. Persoanele carora nu li se recomanda implanturi sunt cele cu urmatoarele afectiuni:
 
 
  • Diabet in forme usoare
  • Bruxism sau scarsnirea inconstienta a dintilor de la stres sau socuri
  • Reumatism acut – unde este cazul de antibiotice
  • Femeile gravide si cele care alapteaza
  • Osteoporoza in forme usoare
  • Boli cardiace
  • Alergii la diverse materiale
 
Daca stii ca te confrunti cu una din bolile anterior mentionate, este bine sa aduci la cunostinta medicului, iar el te va sfatui ce trebuie facut mai departe. Chiar daca alegi sa nu spui medicului, tot isi va da seama dupa analize.
 

 

Tags:
implanturi
implanturi dentare
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
  • Intai grasa, apoi frumoasa! Experiente

    Intai grasa, apoi frumoasa!

    17.09.2009

     Azi cand medicina a facut o noua descoperire epocala, cu beneficii uriase pentru dolofane si buze muscate de ciuda pentru femeile skinny – snur care vor sa isi mareasca sanii. De...

    mai mult
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare