Cea mai buna muzica de sala

Lasand la o parte preferintele muzicale si faptul ca iti place sa faci miscare pe un anumit playlist, expertii au gasit cea mai buna muzica de sala. Dupa ce au analizat cu minutiozitate ritmul melodiilor, specialistii au realizat playlistul de sala pe care urmeaza sa il folositi si voi.

Specialistii citati de Daily Mail au trecut prin toate genurile de muzica pentru a face realiza cel mai eficient playlist pentru sala. In urma testelor, au descoperit ca ritmurile rap si hip-hop sunt cele mai eficiente pentru stretching si alergare, in timp ce muzica dance este buna pentru antrenamentele de forta iar cea pop te ajuta sa te faci exercitiile de relaxare la final.

Psihologii britanici au descoperit ca anumite tipuri de muzica te impiedica sa faci sport asa cum trebuie. Cel mai eficient ritm este cel cuprins intre 75 si 95 de biti/minut, exact frecventa folosita in muzica rap.

Analizele arata ca muzica pop e potrivita pentru exercitiile de incalzire si relaxare la aerobic. Cat despre rock, specialistii avertizeaza ca ar trebui sa fie evitat cand faci cardio din cauza schimbarilor de tempo care iti afecteaza ritmul.

Specialistii mai spun ca cea mai buna muzica de sala poate fi cea care aminteste de momentele din adolescenta. Un astfel de playlist ii face pe ascultatori sa se simta din nou tineri si in forma maxima.

Gasesti aici lista cu cea mai buna muzica de sala. Spune-ne ce asculti tu, amesteca totul si pune-ti castile ca sa incepi antrenamentul.
 
Muzica de inceput de antrenament pentru pregatire mentala :
 

Stretching

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Stretching

Incalzire aerobic

Incalzire aerobic

Cardio

Cardio

Cardio

Cardio

Cardio

Cardio

Rezistenta

Rezistenta

Rezistenta

Relaxare

 

Tags:
Cea mai buna muzica de sala
ce muzica asculti cand alergi
playlist de sala
muzica pentru antrenament
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare