Cea mai buna pizza din lume nu se mananca in Italia

Cand spui Italia, spui pizza. E o asociere pe care o faci automat pentru ca stii ca “toate drumurile duc la Roma”. Afla ca daca mergi in Italia in cautarea celei mai bune pizza, poti bate peninsula in lung si in lat si tot nu vei reusi sa o gasesti.

De ce? Pentru ca cea mai buna pizza din lume se mananca in Brooklyn la Di Fara Pizza. Asa au decretat cu litera de lege 9 experti culinari, exact cei care au alcatuit topul celor mai bune 50 de restaurante din lume in 2014, top in fruntea caruia sta un restaurant danez.

Citeste cum a devenit NOMA cel mai bun restaurant din lume in 2014
.

Di Fara Pizza este o pizzerie legendara in New York, condusa de 48 de ani de un italian batran pe nume Domenico di Marco.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

E un loc mic cu putine mese, cu servire la geam si preturi piperate. O felie de pizza la Di Fara Pizza costa 5 dolari. Bani multi pe care clientii ii scot cu bucurie din buzunar desi stiu ca au de asteptat chiar si 2 ore pana sunt serviti.


Criticii culinari au adus ani de-a randul laude pizzeriei din Brooklyn si clientii recomanda tuturor feliile subtiri si crocante garnisite cu busuioc proaspat si stropite cu ulei de masline. Secretul gustului sta in mainile proprietarului napolitan, singurul care pune pizza la cuptor de peste 40 de ani.


Smiley ?i Alex Velea intr? azi în Cartea Recordurilor. Iat? ce vor face în aceast? sear? la mare. Reprezentantul Guinness Book va fi de fa??!


Tags:
Cea mai buna pizza din lume nu se mananca in Italia
pizza
Di Fara Pizza
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • ybvv
    1. ybvv 02.04.2015 12:58

    Lalala

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare