Ceai la Infinitea

Ascunsa pe o straduta pierduta in Cotroceni, Infinitea este locul in care te poti fugi de lume, de probleme si de stres. Coltul de rai este unul dintre cele mai linistite locuri care pot exista in Bucuresti.

E un loc cu totul aparte, idilic daca vreti. Se ascunde in lateralul scarilor care urca dealul spre Parcul Romniceanu si e gazduita intr-o casa mare cu trei etaje. La intrarea nu iti atrage atentia decat cladirea impozanta si rece. Urca insa la primul etaj si te vei trezi in Narnia.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Camerele arata ca o sufragerie uriasa iar terasa, oh terasa! E superba, din piatra, cu felinare presarate pe fiecare nivel al gradinilor Semiramidei. Nu esti in Gradinile Suspendate din Babilon dar cu putina imaginatie te integrezi in peisaj.

La Infinitea n-ai parte de alcool, oricat ai cauta in meniu. Gasesti tot felul de ceaiuri, chiar si galben, infuzii si frappe-uri. Prajiturile sunt delicioase iar muzica te desfata in timp ce stai la mesele pline de verdeata.

Preturile sunt medii spre mari : ceaiurile costa intre 10 si 25 de lei dar vin in cantitati generoase. Sunt calde dar si reci. Daca nu vreti ceai puteti bea sucuri naturale, cafea sau frappe. Dulceturile sunt ca la bunica acasa si vin servite pe platouri frumoase si albe.

Decorul este completat de ambianta sonora. Acorduri de jazz si lounge se scurg din boxe in timp ce susotelile comesenilor se pierd prin hatisul de frunze.

Daca v-am convins sa nu va duceti cu noaptea-n cap. In timpul saptamanii ceainaria isi deschide portile la 16:30 iar in week-end la 15:00. Ramane deschisa pana la 23 si o gasiti pe Grigore Romniceanu, numarul 7.

Tags:
Ceai la Infinitea
ceai
relaxare
dulceata
serbet
regim de viata sanatos
relaxare
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare