Cele mai bune aplicatii ce te ajuta sa slabesti

Motivatie 16.02.2016

Nimic nu este mai la indemana decat propriul telefon. Iar cum astazi exista o aplicatie pentru orice, evident ca vei gasi una si care sa te ajute sa slabesti. De fapt exista cateva sute, unele gratuite, altele pentru care trebuie sa platesti.

Insa daca vei incerca sa le parcurgi, iti va fi destul de greu sa o alegi pe cea potrivita pentru tine, doar citind scurta descriere ce apare in dreptul fiecareia. Cercetatorii de la Universitatea de medicina din Texas au facut o selectie in locul tau. Ei au testat 131 de aplicatii diferite analizand eficienta lor in stimularea motivatiei. Cercetarea lor s-a bazat pe analiza studiilor anterioare si a review-urilor personale lasate de utilizatori barbati si femei cu varste cuprinse intre 16 si 50 de ani.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

In urma studiului s-a stabilit ca intr-adevar o aplicatie buna, potrivita tie, te poate ajuta sa iti atingi obiectivul, iar recomandarea este sa alegi initial sesiunile gratuite pentru a vedea daca dau rezultate, urmand ca ulterior sa platesti programele complete.
Iata care sunt cele mai eficiente aplicatii in opinia cercetatorilor americani, in functie de obiectivul pe care il ai:
 
Daca vrei sa slabesti
 
Alegerile tale alimentare vor fi clasificate de la foarte bune (A) la foarte proaste (D). In plus vei primi sugestii de alternative sanatoase bazate oe greutatea, inaltimea, sexul si obiectivele tale de dieta.
Iti poti crea propriul plan de dieta bazat pe obiectivele tale si pe numarul de calorii pe care le consumi si le arzi.
 
Un scaner pentru coduri de bare iti va permite sa inregistrezi cu usurinta caloriile si nutrientii pe care ii consumi.
Aceasta aplicatie iti urmareste caloriile si exercitiile si iti furnizeaza consiliere pentru a te mentine motivata trimitandu-ti mereu feedback instantaneu, articole de sanatate si retete sanatoase.
 
 
Daca vrei un ”antrenor” de fitness
 
Vrei un rezumat saptamanal al caloriilor arse, al numarului de pasi si al greutatii pierdute sau castigate? Aceasta este aplicatia potrivita pentru tine
De ce functioneaza? Te mentine motivata incurajandu-te sa-ti impartasesti progresele pe retelele de socializare si iti ofera conectarea la un antrenor virtual ce te poate ajuta sa-ti indeplinesti obiectivele.
Vei purta dupa tine pe cineva sau ceva care iti va urmari fiecare miscare, atat in interior, cat si in exterior si care iti va trimite semnale sonore de fiecare data cand arzi calorii.
 
Pe langa faptul ca iti urmareste exercitiile si caloriile arse, acesta aplicatie se poate sincroniza cu alte 70 de aplicatii diferite.
 
Vei afla cate calorii ai ars, distanta parcursa, viteza de deplasare si gradul de inclinare al suprafetelei pe care mergi cu bicileta, alergi sau te plimbi. Iti urmareste ruta pe o mapa astfel incat sa stii unde si cat de departe trebuie sa ajungi.
 
Iti urmareste exercitiile de aerobic si rezistenta pe care le faci in exterior sau in interior. De asemenea iti spune si cate calorii ai ars.
Iti poti compara performantele cu cele ale prietenilor tai prin intermediul retelelor de socializare, in timp ce vei primi si sugestii legate de cele mai bune locuri de alergare sau de mers cu bicileta.
 
Daca esti in cautarea unei provocari
 
Aceasta aplicatie este foarte populara in SUA deoarece cu ajutorul ei, fiecare kilometru alergat sau parcurs cu bicileta iti aduce bani pe care ii poti dona mai departe pentru o cauza caritabila.
 
Deloc surprinzator acesta aplicatie este potrivita persoanelor sedentare. In numai 3 luni, un antrenor virtual te va pregati pentru a reusi sa alergi 5 kilometri.
 
Alege din 20 de exercitii diferite de tonifiere a musculaturii pe acelea care te vor ajuta sa ai un abdomen tonifiat in numai 10 saptamani. Vei primi primi indrumare legata de toate exercitiile si toate grupele de muschi pe care le vizezi.
 
 
 
 

 

 
Tags:
aplicatii
mobil
slabire
dieta
calorii
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Ioan A
    1. Ioan A 09.08.2017 00:10

    a incercat cinev calorieslab.com?

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare