Chiftelute de linte rosie cu pesmet si seminte de susan

Daca vrei sa reduci consumul de carne, incearca chiftelutele cu linte rosie, pesmet si susan. Sunt perfecte pe post de gustari intre mese, dar si ca aperitive. 
 
Cum se prepara?
 
Ingrediente:
 
- o cana de linte rosie;
 
- 3 morcovi;
 
- o ceapa;
 
- 2 oua batute bine;
 
- un catel de usturoi;
 
- 150 grame pesmet;
 
- 150 grame branza cheddar;
 
- o felie de paine;
 
- ulei pentru prajit;
 
- sare si piper;
 
- seminte de susan.
 

Mod de preparare:
 
1. Fierbe lintea si morcovii, apoi scurge-le de apa.
 
2. Amesteca lintea cu ouale, morcovii, sarea, felia de paine inmuiata in apa, piperul, branza cheddar, usturoiul si ceapa tocata mic.
 
3. Fa din aceasta pasta niste chiftele, da-le prin pesmet si seminte de susan, apoi pune-le la prajit in ulei.
 
4. Consuma chiftelutele cu sos dulce acrisor.
 
 
Pofta buna!
 
 
Tags:
retete linte rosie
chiftele cu linte
chiftele cu pesmet si susan
chiftelute cu linte rosie
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare