Chiftelute de peste cu pesmet si ceapa verde

Ai incercat vreodata chiftelutele de peste? Sunt mai usoare decat clasicele chiftele din carne tocata, se fac repede si sunt delicioase.
 
Cum se prepara?
 
Ingrediente:
 
- o jumatate de kilogram de file de peste alb (codul este perfect);
 
- o cana de pesmet;
 
- un sfert de lingurita de praf de chimen;
 
- 3 linguri de lapte de cocos;
 
- un varf de lingurita de zahar brun;
 
- 2 cepe verzi, tocate fin;
 
- 3 catei de usturoi;
 
- ulei;
 
- o legatura patrunjel;
 
- sare si piper;
 
- un ou.
 

Mod de preparare:
 
1. Toaca pestele marunt si amesteca-l intr-un vas cu pudra de chimen, putina sare si piper, laptele de cocos, zaharul brun, patrunjelul, ceapa verde si usturoiul. Pentru a avea o consistenta fina, pune toate aceste ingrediente in masina de tocat. Daca pasta e prea moale, adauga pesmet pana are o consistenta potrivita pentru chiftele.
 
2. Modeleaza chiftelele, apoi tavaleste-le prin ou si pesmet, pune-le la prajit si consuma-le calde sau reci, stropite cu lamaie, cum iti place.
 
 
Pofta buna!
 
 
Tags:
chiftele peste
retete peste
retete usoare peste
retete cod
chiftele cod
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare