Clubul fetelor la dieta saluta McTaxa

Sunt slaba de refuz, dupa cum bine stiti. Intr-un astfel de context dietele se tin cu greu si rareori sunt duse la bun sfarsit. Am abordat nenumarate moduri de a evita tentatiile scoase in cale. De la inghititul in sec in preajma unui fast-food, pana la inchisul ochilor si trecutul in fuga pe langa usa din spatele careia razbateau arome apetisante.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Oricat as fi incercat, rezistenta mea se sfarsea cu o capitulare in fata unei tavi pline de hamburgeri, cartofi prajiti si cola.
Nu va uitati asa la mine si voi ati cazut in ispita fast-food-ului. Va cunosc eu. Tu, cea cu silueta de invidiat, te refugiezi in spatele unui cheeseburger oridecateori esti deprimata. La fel si tu, cea in fusta alba si pullover roz – sunt sigura ca ne-am intersectat privirile la o masa, cand ne luptam pentru ultimul sos de ustoroi.

 


Va cunosc la fel de bine pe cat ma cunoasteti si voi. De aceea va propun sa ne unim impotriva monstrului care ne hraneste formele si ne transforma in mase de grasime care se rostogolesc pe strada.
Acum avem si un motiv. McTaxa – acest cavaler aparut din neant ca sa ne salveze de propriile pofte.

 


Clubul fetelor la dieta saluta McTaxa. O vom ajuta in lupta ei cu mancarea nesanatoasa. Hamburgerii tremura din frunza de salata, placintele din fast-food-uri au scos sosul la vedere de frica iar shawormele s-au udat de maioneza in lipie. McTaxa e nemiloasa si ataca cu precizie la punctul slab.Nici pizza nu scapa, uite cum tremura din toate feliile.

 


Ca si prietenele lor puse pe daune – tigarile - produsele fast-food vor fi suprataxate, iar fondurile colectate vor fi trimise spre programele de sanatate?
Win-win situation. Odata cu taxa pe hamburgeri, dulciuri si sucuri carbogazoase pretul acestora va creste pana la cer si implicit nu le vom mai cumpara. Pe de alta parte, chiar si daca le vom cumpara o parte din banii pe care ii vom cheltui la fast-food se vor duce in programele de sanatate pentru noi, cei care ne-am imbolnavit sau ingrasat mancand acolo.

 


Pentru ca intr-un fel sau altul trebuie sa platesti pentru ce faci, vorba aia. McTaxa vine ca o raza de speranta si pentru copii. La revedere copilarie petrecuta la Mc, bun venit copilarie la sarit sotronul in parc !
Datele Organizatiei Mondiale a Sanatatii arata ca 25 la suta dintre romani sunt obezi, iar una din doua persoane are probleme cu greutatea. Mai crede cineva ca McTaxa a aparut intr-un moment nepotrivit ?


 

Tags:
McTaxa
dieta
refuz
dietetic
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
2 Comentarii
  • Anna
    1. Anna 07.01.2010 12:49

    si merdenelele intra in categorie? si fornetti? ah,zevzecului de mai sus: si mamicuta dumitale e tot asa, nu?

  • deea
    2. deea 07.01.2010 17:21

    @ dictionar roman englez : go spam yourself next to a hamburger ! :) @ Anna stiu ca prajiturile vor intra. Deci sa ne asteptam la taxa pe savarine si pe fursecuri..

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare