Coapse subtiri

Cine nu-si doreste coapse subtiri si solduri fine. Partea buna este ca prin dieta si exercitii poti ajunge sa scapi de cativa centimetri din aceasta zona. Ceea ce trebuie sa stii este ca prin metode clasice este foarte greu sa sa reduci depozitele de grasime intr-o singura regiune a corpului. Dar coapsele subtiri sunt un deziderat pentru care merita sa depui un oarecare efort, mai ales ca vara bate la usa. Adauga la pachet, in efortul de a avea coapse subtiri si indicatiile unei diete anticeluluitice, pentru ca in final sa ai silueta la care visezi.

        

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Coapsele subtiri si soldurile fine nu se obtin peste noapte si doar o dieta care urmareste scaderea in greutate nu este suficienta. Cea mai buna combinatie este sa asociezi dietele cu anumite tipuri de exercitii fizice care sa duca, in timp, la reducerea depozitelor adipoase din zona coapselor si sa te ajute sa scapi de neplacutele si inesteticele „aripioare”.

Alege-ti cu grija dietele. Tine cont de faptul ca nu poti reduce cantitatea de grasime intr-un singur loc al corpului, ci trebuie sa slabesti complet. Infrunta realitatea si accepta faptul ca odata formate, celulele grase nu mai dispar, dar pot fi micsorate. Evita dietele rapide, dietele hipocalorice, care in final iti fac mai mult rau decat bine. O dieta moderata din punct de vedere al caloriilor este mult mai eficienta, mai ales daca procesul de pierdere in greutate este unul lent. Un indiciu pentru o dieta buna este sa iei numarul de kilograme la care vrei sa ajungi si sa il inmultesti cu 3. De exemplu: vrei sa ajungi la 60 de kilograme. 60X3= 2100. Aceasta este limita maxima a caloriilor. Vei afla care este numarul de calori ideal. Bazeaza-te pe fructe si legume. O dieta in care predomina fructele si legumele este intotdeauna eficienta si te ajuta sa slabesti frumos, scrie eHow.

Multa miscare. Stiti vorba aceea: si cu porcul in ograda, si cu slanina in pod nu se poate. Vrei coapse frumoase, atunci trebuie sa muncesti pentru asta. Concentreaza-te pe exercitiile fizice pentru coapse care implica greutati. Cea mai buna formula o reprezinta greutatile mici si multe repetitii ale exercitiului. De regula efectele se obtin de la 30-40 de miscari in sus. Alergatul si inotul sunt alternative foarte bune. Trebuie sa dedici miscarii fizice cel putin trei ore pe saptamana, la care sa adaugi exercitii de intretinere in fiecare zi.

Combinatia intre dieta si miscare, duce in final la coapse subtiri. Primele efecte se vad in circa doua-trei saptamani. Pantalonii si fustele vor sta in mod evident mai bine pe tine. Dar procesul „coapse subtiri” este unul care dureaza cel putin doua luni de zile, pentru ca rezultatele sa fie cu adevarat vizibile. 

Tags:
coapse subtiri
fitness
dieta cu putine calorii
diete rapide
calorii
celulita
fructe
legume
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
5 Comentarii
  • ioana
    1. ioana 27.04.2011 21:49

    E greu sa dai kg jos numai ca unii nu ne inteleg,este o lupta pe care o ducem tot timpul,de la kg in plus devenim complexate,nu avem incredere in noi ,nu ne ingrijim ....M-am saturat de astazi o sa imi schimb viata o sa caut remedii sa slabesc fac sport mananc sanatos,o sa imi cumpar si interactiv slim (o cunostinta a slabit cu aceste pastile)si o sa revin sa va spun ce am reusit peste o luna.Fetelor am nevoie de sustinerea voastra .va pup

  • gabitza_dumi
    2. gabitza_dumi 17.06.2011 07:47

    buna ioana, ai toata sustinerea mea si ma bucur ca si tu ai reusit sa iei decizia de a avea grija de tine !!! e greu cand incepem sa uitam de noi....eu am inceput sa- mi aduc aminte de mine...de o luna de zile , azi trebuie sa ma cantaresc ! abia astept ! datorita acestui site , am inceput sa cantaresc ce mananc,si imi este bine. te pup si mai vorbim

  • andreea
    3. andreea 27.06.2011 21:03

    buna sunt andreea am 65 de kg dar vreau sa mai slabesk imi spuneti cum va rog

  • mihaella80
    4. mihaella80 28.06.2011 15:40

    desi fac zilnic exercitii cate o ora si tin si dieta in mare parte,mai calc si pe langa,nu slabesc ..ce sa mai fac?

  • andramihai05
    5. andramihai05 27.07.2011 11:02

    am o greutate normala si n-am probleme cu silueta ..greutatea mea variata cu 2 kg in plus sau in minus ,dar ce scrie in articol mi se pare o porcarie in ceea ce priveste nr de calorii consumate.deci daca inmultesti cu 11 numarul de kg la care vreau sa ajung, numarul de calorii pe care trebuie sa-l consum zilnic este sub 1000 !!! e absurd in ritmul asta lesin pe strada de foame!

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare