Cocktail din fructe de padure si iaurt

Ingrediente:

- 450 gr iaurt degresat
- o punga de fructe de padure congelate, 350 gr
- inlocuitor de zahar
- un sfert de lingura de esenta de vanilie
- gheata cuburi, 100 gr
- 100 gr suc natural de portocale
- felii de capsuni si menta pentru decor

Mod de preparare:

Intr-un blender amestecat la viteza mare, iaurtul, esenta de vanilie, fructele, si inlocuitorul de zahar. Amestecati pana se formeaza o bautura cremoasa.

Adaugati cuburile de gheata si sucul de portocale si pasati iar cu ajutorul blenderului. La sfarsit se toarna in pahare si se orneaza cu felii de capsuni si frunze de menta.

Informatii nutritive:

103 calorii, proteine 6 gr, grasimi 0 gr, fibre 2 gr, colesterol 2 mg, carbohidrati 23 gr, sodiu 69 mg.

 


 

Tags:
iaurt
suc de portocale
gheata
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare