Colindele mi-au stricat cheful de fitness

Colindele imi distrug silueta. Nu exagerez deloc cand fac o astfel de afirmatie, am chiar argumente imposibil de combatut. De doua saptamani, mersul la sala a devenit un chin. 

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Cum ma asez pe bicicleta si incep sa pedalez, cum se schimba muzica si incep sa curga din difuzoare, valuri line de colinde. Line, in conditiile in care la sala se presupune ca muzica te ajuta sa mentii un ritm.

 
Adio alergare pe banda cu “Silent Night” in timpane ! Adio ridicari de greutati pe ritmuri de “White Christmas”! Cu bine, aerobic pe beat-uri din “O, brad frumos!”.
 
Magia Craciunului a cuprins pana si sala de fitness. Exact locul in care ne retragem cu toti, inainte si dupa Craciun, ca sa mai dam jos ce urmeaza sa punem sau ce am pus pe noi, la masa de sarbatori.
 
Efectul este vizibil. Oamenii care vin la sala nu se bucura de colindele pe care le aud peste tot. Avem nevoie de decibeli saltareti care sa ne motiveze! De beat-uri pe care sa mentinem un ritm in alergare sau indoor walking, ce-om face si noi ca sa ardem calorii.
 
 
Dragi patroni de sala, insist, schimbati muzica! Daca aveti o reala si arzatoare nevoie de colinde, ca sa va lasati patrunsi de magia sarbatorilor, ascultati-le acasa. 
 
Fie,daca insistati sa ne contagiati si pe noi, clientii platitori ai salii pe care o conduceti, alegeti va rog un playlist mai saltaret. Nu de alta dar, ori plecam de tot, ori ramanem cate trei ore pe bicicleta ca sa ardem caloriile pe care, cu ambianta potrivita, le ardeam intr-o ora.
 
Iata niste idei mai jos :
 
 
Pentru pedalat la o viteza si un ritm acceptabile puteti incepe playlist-ul de sala cu Rockin' around the Christmas Tree.
 




 Simtiti nevoia sa mariti ritmul ? Treceti rapid la melodia urmatoare :

 

 

 

Pentru un exercitiu complet de indoor walking, puteti folosi drept ambianta All I want for Christmas is you. Incepe lent, continua in forta si se termina la fel de lent.

 

 

 

Pentru exercitiile de brate am gasit melodia potrivita. Luati gantarele si incepeti sa lucrati cu cate o mana pe ritm de Santa Baby, in varianta Eartha Kitt.

 

 

 

Cu un asa playlist de colinde, mai merge sa vii la sala. Voi ce ascultati cand faceti sport ?

 

Tags:
fitness usor
sala de fitness
colinde
calorii
calculator de calorii
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare