Auditonus – un nou produs revolutionar pentru auz bun!

Afectiunile la ureche incep sa devina din ce in ce mai raspandite in randul populatiei iar statisticile arata cat foarte multe persoane au probleme cu auzul din aceasta cauza. Solutiile pentru astfel de probleme par a fi multiple insa din pacate, nu sunt foarte eficiente, iar daca vrei sa scapi definitiv de problema, ai varianta unei operatii, ce este insa destul de riscanta si costisitoare. Produsele pentru tratarea afectiunilor la ureche sunt numeroase insa majoritatea contin ingrediente chimice ce itit pot provoca efecte adverse severe. Avand in vedere aceste lucruri, gasirea unei solutii optime pentru a-ti trata deficientele de auz devine una foarte grea. Am o veste buna insa! Tocmai ce am descoperit un produs recent aparut pe piata, revolutionar! Se numeste Auditonus si este din ce in ce mai folosit si recomandat de cei ce sufera de afectiuni ale urechii.
Daca vrei sa afli mai multe detalii, citeste mai jos! 
 

Ce cauzeaza problemele cu auzul si de ce Auditonus e cea mai buna varianta

 
Problemele cu auzul sunt cauzate de simptome multiple iar cele mai raspandite sunt aparitia migrenelor si a durerilor ocazionale de ureche, tiuitul in ureche, secretiile galbui-verzui din ureche si infundarea urechilor asociate de o pierdere usoara a auzului. Daca resimti una din aceste simptome, poate fi semnul aparitie problemelor de auz, si este foarte indicat sa incepi sa iei masuri si sa previi o astfel de problema. Cea mai simpla si eficienta solutie in tratarea si prevenirea afectiunilor la ureche este reprezentata de Auditonus, un produs eficace si simplu de utilizat. 
 
 
Marele avantaj al lui Auditonus, in comparatie cu alte produse este dat de ingredientele sale, toate naturale. Consumand acest produs, nu vei risca aparitia unor efecte secundare si il poti lua imediat, indiferent de varsta. Pe langa naturalete, Auditonus mai are urmatoarele beneficii:
 
  • Ajuta la eliminarea durerii si a inflamatiei, ajuta la recuperarea canalului auditiv, lupta impotriva infectiilor din ureche cauzate de bacterii cronice, si intareste auzul;
  • Creaza circulatia normala a sangelui din ureche, participa la procesul de formare al cartilajului si a regenerarii acestora in cazul degradarii;
  • Ajuta la mentinerea unui auz normal, ajuta la intarirea peretilor vaselor de sange, si imbunatateste procesele metabolice din celulele urechii;
  • Iti reda 100% auzul fara operatie;
  • Iti permite sa traiesti fara ajutoare auditive;
  • Hipoalergenic si sigur la orice varsta;

 

Auditonus – ce ingrediente are si cum se foloseste

 
Dupa cum spuneam si mai sus, acest produs este natural 100% si contine urmatoarele ingrediente:
 
Tinctura din fructe de Coltii-babei
 
Toate partile plantelor au fost aplicate in medicina traditionala, in special in medicina traditionala chineza si ayurvedice. Indiferent daca se foloseste sub forma de decot sau ceai, aceasta planta contine diferiti sterol, saponine si beta-sitosterol, avand efecte antioxidante si antiinflamatorii asupra organismului.
 
Tinctura din radacini de Angelica
 
Rãdãcina conţine ulei volatil în a carui compoziţie intrã principii cumarinice, angelicina, xantotoxina, imperatorina, bergaptenul. Mai conţine acizii cafeic, clorogenic, angelic, fumaric, oxalic, acizi graşi, taninuri, substanţe glucidice. Uleiul volatil se recomandã în anorexie, dispepsii,meteorism. Uleiul eteric de angelicã se mai foloseşte şi extern în terapia reumatismului.
 
 
Tinctura din radacini de Ginseng-rosu
 
Existã şi studii care remarcã existenţa unor proprietãţi antiinflamatoare, antiulceroase, hipotensive şi de stimulare a imunitãţii. Unele ginsenozide au proprietati sedative, anticonvulsivante, analgezice şi antipsihotice. Pe de altã parte, alte ginsenozide au fost evidenţiate ca având proprietãţi stimulante asupra sistemului nervos.
 
Tinctura din frunze de Ginkgo Biloba
 
Gingko biloba este o plantă medicinală cu ramuri scurte, frunze în formă de evantai, fructe necomestibile, şi produce un miros puternic. Efectele terapeutice ale fructelor de Gingko Biloba: expectorante, tuberculostatice, antiastmatice, antibronsitice, sedative, digestive, vermifuge.
 
Modul de utilizare este foarte simplu! Tot ce trebuie sa faci este sa dizolvi 10 picaturi din produs intr-un pahar cu apa si sa il consumi zilnic, dupa fiecare masa! 
 
Daca doresti sa afli si mai multe detalii despre produs, poi vizita pagina oficiala a producatorilor unde vei gasi toate informatiile de care ai nevoie! 
 
 

Auditonus – un pret foarte mic! 

 
Pentru a intra in posesia acestui produs, iti recomand sa faci o comanda doar de pe pagina oficiala pentru a te asigura ca primesti produsul original. Pasii de comanda sunt foarte simpli si vei primi asistenta la fiecare etapa. In ceea ce priveste pretul, pot spune ca acesta este unul foarte mic, si mai mult, producatorii ofera reduceri substantiale! 
 
Stocurile se epuizeaza destul de rapid insa iar recomandarea mea este sa comanzi acum pentru a profita de oferta exceptionala! 
 

Auditonus – alte pareri

 
In opinia mea, acest produs este cel mai indicat pentru tratarea si prevenirea afectiunilor la ureche. Tu esti de aceeasi parere?
 
 

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Tags:
auditonus
auz bun
produs pentru auz bun
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare