Conopida cu parmezan la cuptor

Iti recomandam aceasta reteta pentru momentele in care ti-e pofta de ceva sanatos, care sa rontaie. 

 
Ingrediente
  • 220 grame de buchetele de conopida 
  • 1 cana de pesmet panko sau pesmet obisnuit 
  • 1/3 cana de parmezan ras
  • 2 oua mari 
  • sare 
 
Incalzeste cuptorul in timp ce amesteca pesmetul cu parmezanul si sarea. Bate usor ouale intr-un alt bol. 
 
Inmoaie fiecare buchetel de conopida in oua, dupa care scutura-l de exces si da-l prin amestecul de pesmet. Transfera conopida pe o foaie de copt si da la cuptor pentru 10 minute. 
 
Inmoaie-le intr-un sos de rosii sau de busuioc.
 
Pofta buna!
 
 
Tags:
conopida
cuptor
crocant
parmezan
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare