Conopida cu sos de branza

Ingrediente:

- 1,600 gr conopida
- 4 linguri de faina alba
- 200 gr lapte degresat
- 100 gr branza feta
- o lingura de arpagic taiat
- jumatate de lingura de usturoi tocat
- sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Intr-o cratita se fierbe conopida in apa, 8- 10 minute. Intr-un castron se amesteca faina cu 2 linguri de lapte, pana cand compozitia se ingroasa. Incalziti restul de lapte intr-o cratita apoi adaugati compozitia din faina, amestecati si mai lasati la foc mediu 2-3 minute. Dupa ce ati oprit aragazul, adaugati branza, arpagicul, usturoiul, sare si piperul si amestecati. Compozitia se toarna peste conopida asezata pe o farfurie, si apoi se serveste.

Pofta buna!

Tags:
conopida
faina
lapte
branza feta
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare