Crema de iaurt si visine

 Ingrediente pentru 4 portii:
-1 borcan de visine din compot,
-4 foi de gelatina,
-2 batoane de vanilie
-2 galbenusuri,
-4 linguri cu zahar pudra,
-2 plicuri de zahar vanilat,
-450 de ml de iaurt fara grasimi,
-2 piscoturi.

 

Mod de preparare
Se scurg visinele puandu-le intr-o strecuratoare, iar sucul se pastreaza pentru mai tarziu. Foile de gelatina se lasa in apa pentru 5 minute.
Batoanele de vanilie se taie in doua si apoi pe lungime pentru a le goli de continut.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Intr-un vas se vor amesteca galbenusurile, vanilia, zaharul pudra si zaharul vanilat cu mixerul pana cand devin spumoase.

 

Se scoate gelatina din apa si se preseaza pentru a se scurge. Se topeste intr-un vas la foc mic, iar apoi se amesteca cu spuma de oua.

 

Se adauga treptat iaurtul in crema si se tine la rece pentru 5 minute pentru a deveni gelatinos.

 

Se impart trei sferturi de visine in patru pahare. Se bate un pic crema, se varsa peste visine si se lasa la rece pentru o ora. Se adauga visine si piscoturi.

 

Valoarea nutritiva
O portie are: 270 de Kcal, 7 grame de proteine, 5 grame de grasimi si 55 de grame de carbohidrati.

 

Pofta buna!

Tags:
iaurt
visine
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare