Cu ce s-ar fi ales hotii din filmul Singur acasa in urma loviturilor

Toata lumea este de acord ca nu exista Craciun fara filmul "Singur acasa". Chiar daca te-ai plictisit de el sau ai ajuns chiar sa-l urasti, tot zambesti cand vezi un fragment sau o captura din film. 

Daca nazdravaniile si ingeniozitatea lui Kevin te-au amuzat, analiza unui doctor te va aduce putin cu picioarele pe pamant, iar realitatea s-ar putea sa te ingrozeasca. Medicul Ryan St Clair a analizat mai multe scene, iar concluzia este ca unele dintre capcanele pregatite de personajul lui Macaulay Culkin le-ar fi putut fi fatale celor doi intrusi. 
 
 
Manerul incins al usii 
 
Intr-una din scene Harry, unul dintre hoti, incearca sa intre pe usa din fata, fara sa observe ca manerul este incins. In film, acesta tipa din toate puterile, dar in realitate s-ar fi ales cu niste probleme foarte grave. Ca sa faci o comparatie, gandeste-te ca un contact de o secunda cu apa la temperatura de 68 de grade Celsius provoaca arsuri de gradul 3, iar manerul pentru a deveni rosu, trebuie incalzit la 399 de grade Celsius. 
 
 
Flacara indreptata spre cap 
 
Tot Harry este cel care cade prada unei lampi de benzina care este indreptata chiar spre capul lui. In momentul in care lampa trimite flacari direct in fesul hotului, acesta nu iese din raza de actiune a focului, ci sta acolo aproximativ 7 secunde. Potrivit medicului Ryan St Clair, in realitate, cineva s-ar alege cu arsuri atat de grave si de profunde incat ar avea nevoie de transplant de piele si de oase. 
 
 
Cutia de vopsea direct in fata 
 
In film, Marv si Harry sunt loviti direct in fata de o cutie mare de vopsea, dar nici macar aceasta lovitura nu-i doboara. Doctorul explica ce ar insemna aceasta scena: cei doi s-ar fi ales cu multiple fracturi faciale si slabe sanse sa mai fi ramas cu vreun dinte
 
Tags:
hoti
film
singur acasa
craciun
Macaulay Culkin
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare