Cum a reusit Andreea Marin sa slabeasca

Diete celebre 05.10.2017 dietetik

Andreea Marin nu a fost dintotdeauna adepta unui stil de viata sanatos, dar ca orice femeie, dupa o sarcina si vazand ca anii trec, a ajuns la concluzia ca sanatatea este pe primul loc dincolo de orice aspect superficial. In prezent, nu doar ca se simte mult mai bine, dar arata si pe masura si totul fara a se infometa prin diete restrictive. Sa-i aflam secretul in randurile urmatoare!

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Care este alimentatia Andreei Marin?

“Zana Surprizelor” este cunoscuta pentru faptul ca nu face excese in viata personala si asta din cauza ca este adepta unui echilibru in tot ceea ce face, iar acest principiu il aplica chiar si in alimentatie. Aceasta nu a declarat ca ar tine o dieta speciala, data de un nutritionist, intrucat considera ca este bun ceea ce-i place si ii face bine, iar ceea ce face, cu siguranta face bine, pentru ca etaleaza o silueta de invidiat si sa nu uitam este o femeie trecuta de varsta de 40 de ani.

Andreea Marin stie ca nu va tine nicio dieta  si niciun efort fizic fara o detoxifiere periodica a organismului si asta pentru ca trebuie sa ne pregatim corpul dinainte de schimbari. Conteaza foarte mult sa eliminam substantele toxice din organism, pentru ca alimentatia sanatoasa abordata sa-si poata aduce nutrientii necesari si sa fie absorbiti de organism cat de mult se poate. Nu exista luna in care Andreea sa nu apeleze la o cura de detoxifiere de o saptamana, timp in care consuma doar smothie-uri din germeni de grau, fructe, legume si seminte in combinatii speciale ca sa fie destul de satioase.
 
Cine ar fi crezut ca niste lichide se pot compara la satietate cu mancaruri mai complexe, dar iata ca se poate. Pentru cineva care a abordat alt stil de viata si tine pentru prima data o cura de detoxifiere poate fi destul de greu primele dati, asa ca poti apela si la o dieta usoara cu salate, seminte si fructe oleaginoase (nuci).

In restul saptamanilor, dupa incheierea detoxifierii, Andreea respecta cu sfintenie mesele principale ale zilei, iar pentru ca mananca doar portii mici si consistente, mai are si doua gustari zilnice intre cele 3 mese principale. Este lesne de inteles ca gustarile nu constau in rontaieli nesanatoase, ci in fresh-uri, fructe proaspete, fructe uscate, fructe oleaginoase (migdale, nuci, alune), seminte sau chiar un iaurt degresat cu fructe si seminte.

Trebuie sa mentionez ca celebra prezentatoare isi creste acasa iarba de grau, iar dupa o saptamana o taie si imparte tot in 6 portii pe care le pastraza in congelator. Este mult mai usor sa-ti produci acasa ingredientele sanatoase si BIO de care ai nevoie in alimentatie. Iata ca este posibil sa ai propria mica productie si acasa fara sa cumperi din piata sau sa comanzi de la magazine bio specializate pe comenzi la domiciliu. Plus de asta, atunci cand cumperi de la cineva nu ai de unde sa stii cu ce au fost stropite acele alimente si nici cum au fost crescute, iar pentru calitate, ce-i facut de tine, e bun facut. 

 

Cum arata meniul de detoxifiere al Andreei Marin?

Micul dejun – suc din mar verde, patrunjel, orz si spirulina

Urmatoarele mese sunt din 2 in 2 ore – consuma si alte portii de suc cu ananas, coriandru si ghimbir sau Eco Green Multivit sau un suc cu rosii, sfecla, morcovi, chili, spirulina, coriandru si sare de mare.

*Cine nu poate tine dieta Andreei, poate apela la o dieta de detoxifiere mai simpla, care presupune consumul de lichide, verdeturi, salate si seminte, imbinate in anumit mod.

Cum arata meniul pe o zi al Andreei Marin?
Inainte de micul dejun – un pahar cu apa cu otet de mere si zeama de lamaie

Micul dejun – iaurt degresat cu fructe, seminte, orz, spirulina sau mar verde

Pranz – supa light sau o friptura din carne cu salata de rosii, morcovi, spirulina, coriandru si sfecla

Cina – o salata foarte mare si 1 felie de paine cu cascaval

Gustari intre mese – ananas, afine si ghimbir consumate sub forma de smothie sau simple

*In rest, pe parcurusl unei zile, Andreea  bea foarte multa apa, dar nu orice apa, ci apa alcalina, pe care o obtine prin adaugarea unor picaturi speciale, ceaiuri neindulcite  si limonada. In cazul in care nu gasitit acele picaturi speciale pentru alcalinizarea apei, Andreea recomanda si utilizarea bicarbonatului de sodiu (o lingura), care pe langa multele scopuri de utilizare, poate fi util si la alcalinizare. Trebuie sa mentionez ca orice preparat este pregatit de Andreea, pentru ca isi cunoaste gusturile si stie ce portii de mancare poate consuma, iar in plus, gatitul este o activitate relaxanta si placuta.

Bineinteles, Andreea este constienta ca o silueta frumoasa si un corp sanatos nu se poate obtine doar cu o alimentatie sanatoasa. Aceasta are grija sa faca miscare la sala de fitness de 2 ori pe sapatamana, acasa face yoga pentru meditatie si relaxare, intrucat ea pune pret si pe o minte sanatoasa, iar in rest are grija sa faca doar activitati care ii plac si ii dau o stare de bine.

Nu este nicio problema ca nu ai timp sa ajungi la sala de fitness. Poti si acasa sa faci exercitii zilnice usoare, care te mentin in forma, te ajuta sa slabesti si sa-ti intaresti musculatura. Nu sunt greu de facut si nu-ti va lua mai mult de o jumatate de ora.

Esti pregatit sa-ti schimbi si tu stilul de viata?

Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare