Cum ar arata Barbie daca ar avea dimensiunile unei fete normale

Daca scoti din ecuatie talia subtire de viespe, picioarele lungi de fotomodel coborat de pe catwalk, nici un pic de celulita si silueta silfida, Barbie nu seamana deloc cu papusile care ne-au fermecat copilaria.

Nickolay Lamm, un artist american, a luat masurile standard ale unei tinere americane de 19 ani si a incercat sa modeleze o Barbie mai aproape de realitate. Diferentele sunt fantastice. Mult mai naturala papusa e mult mai scunda si mai plinuta decat modelul nerealist pe care ni-l formam in copilarie despre cum trebuie sa arate femeia ideala.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Nutritionistii au analizat atent masurile standard ale papusilor Barbie si le-au transformat in masuri reale care se incadreaza in limitele de anorexie. Proiectul a primit multe critici, dar a reusit sa ii faca pe oameni sa se gandeasca mai bine la reperele inoculate din copilarie.

Iata cum ar arata Barbie daca ar avea dimensiunile unei fete normale:

Barbie

O papusa Barbie facuta dupa masurile unei fete normale de 19 ani din America este mult mai mica de inaltime, are sani mai mari si talie mai lata.

Barbie

Pentru a incerca sa schimbe mentalitatea oamenilor, artistul american a inceput sa produca in serie o papusa cu dimensiuni normale, nu de fotomodel. Papusa este produsa in seria Lammily, are dimensiuni apropiate de realitate si promoveaza un stil de viata sanatos.Are sanse Lammily sa o detroneze pe Barbie? Pana sa raspundeti la intrebare, aruncati un ochi pe imaginea publicata de Huffington Post, care arata cat de mari sunt diferentele intre masurile celebrei papusi si cele ale unei femei normale:

Cum vi se pare miscarea care vrea sa detroneze cea mai celebra papusa a lumii? Iata mai jos cateva poze cu femei care si-au facut operatii estetice ca sa arate exact ca papusa Barbie:

 

 


 

Tags:
Cum ar arata Barbie daca ar avea dimensiunile unei fete normale
Barbie
Lammily
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare