Cum arata barbatul cu cei mai mari bicepsi din Brazilia

Arata exact ca Popeye, numai ca nu are si puteri similare cu ale lui. La cei 43 de ani ai sai, Arlindo de Souza impresioneaza lumea cu brandul sau de 73 de centimetri. Culturistul face senzatie afisand cei mai proeminenti muschi din Brazilia. Povestea nu este insa una de succes. Brazilianul si-a marit muschii artificial, printr-o metoda care i-a ucis deja un coleg.  

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Popeye de Brazilia nu a tras excesiv de fiare ca sa arate asa. A apelat la o combinatie letala de alcool si ulei, pe care a injectat-o in bicepsi ca sa ii umfle. Practic substantele sunt absorbite de organism si apoi dau impresia de masa musculara, fara puterea aferenta unor asemenea muschi.

 
 
Cunoscut sub porecla ‘Muntele’, Arlindo locuieste impreuna cu mama sa. El spune ca lua si inainte cocktailuri de steroizi, hormoni si vitamine pentru cai, ca sa isi creasca masa musculara, insa la sala de fitness la care mergea a putut gasi substantele care i-au umflat vizibil bicepsii.
 
 
Zidar de meserie, Arlindo de Souza si-a injectat subtantele letale timp de 2 luni in incercarea de a deveni cel mai tare culturist de la sala la care mergea. Vanitatea se plateste scump, unul din colegii care i-au urmat exemplul a murit din cauza cocktailului letal.
 
 
Specialistii spun ca metoda poate provoca infectii puternice, inregistrandu-se mai multe cazuri in care ultilizatorilor li s-au amputat bratele sau chiar au murit.

Daca vrei sa iti cresti masa musculara, incearca cele 15 alimente care te ajuta sa faci muschi.

 

Tags:
Cum arata barbatul cu cei mai mari bicepsi din Brazilia
steroizi
masa musculara
cei mai mari bicepsi
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • giorgio
    1. giorgio 02.06.2014 10:20

    Un idiot. N ar trebui sa i faceti publicitate. Este un antiexemplu, mai rau ca acei culturisti, care se dopeaza cu steroizi. Vedeti ce antebrat subtire are? Asta nici forta, nici sanatate nu are.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare