Cum devii supla cu dieta cu morcovi si grapefruit

Te-au luat prin surprindere cateva kilograme in plus dupa vara? Sucurile carbogazoase si gratarele pline de grasimi isi spun cuvantul? Nicio problema. De asta exista dieta de toamna. Avem la dispozitie legume si fructe din care putem alege dupa preferinte si sa preparam cele mai delicioase mancaruri si fresh-uri.
 
Astazi iti propunem dieta cu morcovi si grapefruit, una relativ noua,  o combinatie la care nu te-ai fi gandit niciodata, dar le avem la dispozitie chiar si toamna si merg foarte bine impreuna din cauza culorii portocalii-rosiatice. Asta inseamna ca sunt bogate in beta-caroten si multi antioxidanti, deci sunt perfecte pentru a slabi chiar si 10 kilograme intr-o saptamana. Afla cum trebuie sa consumi morcovii si grapefruitul!

Cum te ajuta morcovii si grapefruitul in slabire?

Desi este o dieta relativ noua, cei care au incercat-o s-au aratat destul de multumiti de rezultate. Partea buna este ca este destul de usor sa o tii si sa apelezi la ea de fiecare data cand simti nevoia. Chiar si dupa incheierea dieteti propriu-zise, puteti consuma zilnic morcovi si 1 grapefruit pe post de gustare. O sa va uimeasca rezultatele!
 
Sa va explic in mare de ce functioneaza atata de bine acestea doua impreuna. Morcovul, am spus si anterior ca este bogat in beta-caroten, antioxidanti, vitamine si minerale necesare organismului. Daca organismul nu functioneaza in parametri normali, nu aveti cum sa slabiti, dimpotriva. Grapefruitul topeste grasimea cu 20% imediat dupa consum, iar in plus scade si unitatile de colesterol.
 

Meniul pentru dieta cu morcovi si grapefruit

Dieta se tine 1 saptamana, timp in care trebuie sa consumi cantitati mari de morcovi si grapefruit, dar trebuie sa strecori in meniuri si alte alimente sanatoase.
 
LUNI
Micul dejun – 1 grapefruit si 1 morcov crud
Pranz – 1 portie de carne de pui fiarta cu 2 morcovi mari cruzi si 1 grapefruit
Cina – 2 portocale, 1 grapefruit, 1 ceasca de cereale integrale si 2 morcovi cruzi
 
MARTI
Micul dejun – 1 grapefruit
Pranz – 1 morcov mare crud, 1 portocala, 1 ceasca de cereale integrale
Cina – 1 morcov mare crud, 1 portocala
 
MIERCURI
Micul dejun – 1 grapefruit
Pranz – 1 grapefruit, 30 grame carne slaba de vita, pui sau peste, 1 morcov mare fiert
Cina – 1 grapefruit
 
JOI
Micul dejun – 1 grapefruit, 1 salata preparata din 2-3 morcovi mari, cruzi si rasi, cu putin suc de lamaie, un varf de scortisoara si 1 lingura de miere
Pranz – 1 salata de morcovi preparata ca la micul dejun si 1 grapefruit
Cina – 1 grapefruit si 1 portie de salata preparata ca anterior
 
VINERI
Micul dejun – 1 grapefruit, 1 jumatate de litru de suc proaspat de citrice
Pranz – 1 grapefruit si 1 jumatate de litru de suc proaspat de citrice
Cina – 1 grapefruit si 1 jumatate de litru de suc proaspat de citrice
 
SAMBATA
Micul dejun – 1 morcov mare fiert, 1 ou fiert tare si 1 felie de paine neagra
Pranz -  2 morcovi mari fierti, 1 ou fiert tare si 1 felie de paine neagra
Cina – ca la micul dejun
 
DUMINICA
Micul dejun – 1 morcov mare crud, 1 grapefruit si 500 ml suc proaspat de morcovi
Pranz – 1 morcov mare crud, 1 bol de fulgi de ovaz, 1 grapefruit si 500 ml suc proaspat de morcovi
Cina – 1 morcov mare crud, 1 grapefruit si 500 ml suc proaspat de morcovi

Care sunt regulile?

  • Nu tineti dieta mai mult de o saptamana
  • Scoateti din alimentatie sucurile carbogazoase, alcoolul, mezelurile, grasimile, prajelile, produsele fainoase si dulciurile
  • Inlocuiti cafeaua cu ceaiul verde sua beti cafeaua cu 1 cub de zahar doar
  • Nu se consuma lactate si branzeturi
  • Evita sosurile foarte condimentate
  • Nu utiliza ulei la gatit sau poti incerca cateva picaturi de ulei de masline

Cum se face sucul de morcovi si grapefruit?

Ai nevoie de:
- 1 grapefruit mare
- 4 morcovi
- 2 lingurite de suc de lamaie
- 2 cm si jumatate de radacina de ghimbir
 
*Aceasta se consuma dupa fiecare masa principala, iar daca vi se face foame intre mesele principale, puteti apela cu incredere la acest fresh. Arderile vor fi foarte accelerate. O sa vedeti!
 
Toamna sa stiti ca puteti slabi si cu ajutorul strugurilor, care aduc si foarte multe beneficii pentru sanatate. Nu conteaza ca sunt struguri albi, rosii sau negri, beneficiile sunt binevenite. Puteti strecura in aceasta dieta si cate un strugure, daca vi se face pofta.
 
Am spus anterior ca dieta cu morcovi si grapefruit se tine strict asa cum ati vazut si meniul timp de 1 sapatamana. Nu aveti voie sa va abateti de la reguli, daca doriti sa slabiti in jur de 10 kilograme. De asemenea, trebuie sa tineti cont de faptul ca daca dupa incheierea dietei reveniti la vechile obiceiuri alimentare, v-ati straduit degeaba cu aceasta dieta, pentru ca vor reveni acele kilograme. Ideal este sa introduceti portiile de mancare treptat in alimentatie dupa aceasta dieta si sa aveti grija sa fie doar alimente sanatoase si preparate corect. Sa nu uitam ca unele alimente sanatoase, pot ingrasa daca sunt gatite gresit. As sugera dupa aceasta saptamana, o dieta cu de toate, in care nu trebuie sa va abtineti de la nimic, doar ca secretul consta in portii mici si dese si o puteti tine in mod permanent.
 
Desigur, trebuie sa predomine alimentele sanatoase si gatite corect. Cu ajutorul unui astfel de regim, nu veti avea carente de vitamine si minerale in organism si veti evita redepunerea kilogramelor.
 
Vreau sa va mai spun si despre o inovatie pe piata in ceea ce priveste slabirea si este complet naturala. Este vorba despre Nidora, un supliment dietetic natural care este sub forma de praf si care daca il adaugati peste orice mancare ati consuma, o sa va accelereze arderea grasimilor, astfel ca veti slabi si veti reusi sa va mentineti la greutatea dorita. Nu va faceti griji, nu sunt efecte secundare, ingredientele fiind naturale 100%.
 
Impartaseste cu noi rezultatele dupa ce incerci dieta cu morcovi si grapefruit!

 

Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare