Cum e mama lui Marie Jeanne?

Aaaah!!!....Ele, frumoasele cu trup felin…Se  napustesc asupra ta din toate directiile. De pe afisele publicitare, de pe ecranul televizorului, de pe copertile revistelor de moda si scandal.

Si tu, femeie normala, care te-ai nascut cu o greutate de 3500grame si ai fost hranita excesiv de dragastos in copilarie, te uiti in oglinda si te iei cu miinile de cap.Cind a inceput cosmarul?

In anii`60, adolescenta fiind, tinjeam dupa silueta lui Twiggy, un soi de schelet invelit in piele, care-si zornaia oasele pe podiumurile prezentarilor de moda. 1,72 m si 65kg erau departe  de aparitia fantomatica, dar pe care hainele atunci la moda cadeau atit de bine.

Trebuia facut  ceva……Kilograme de hirtie, pe care erau notate cu evlavie toate retetele de slabire inventate pe mapamond s-au adunat de-a lungul anilor in sertare. Supa de varza, seminte de in sub forma unui mucilagiu dezgustator, regim disociat, regim asociat…….

Citeva kilograme date jos, care reveneau in forta si surplus dupa citeva saptamini. Am renuntat…..

Astazi, ajunsa la virsta supremei intelepciuni, ma uit in oglinda….1,72m si 65kg.

Parca n-ar fi prea rau, nu?

Gabriela Marin
 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Tags:
slabire dupa 50 de ani
silueta perfecta
Twiggy
anorexie
mama
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
  • 10 activitati rapide prin care arzi 300 de calorii Experiente

    10 activitati rapide prin care arzi 300 de calorii

    24.04.2014

    Nu te impacienta, nu te trimitem la sala. Vrem sa te scoatem din interioarele decorate cu biciclete eliptice si saltelute de sport si sa te ducem la aer curat si iarba verde. Consideram ca iti...

    mai mult
  • Dieta la 12 ani? Blog

    Dieta la 12 ani?

    08.10.2012

    Urmaresc cu mare atentie comentariile cititorilor nostri. Si pe cele vizibile si pe cele care sunt accesibile doar redactorilor acestui site. Si foarte des, mult mai des decat cred eu ca este...

    mai mult
  • Caz socant de anorexie News

    Caz socant de anorexie

    15.12.2011

    Puteti citi despre el in Gandul. Este cazul unei femei in varsta de 31 de ani care cantarea mai putin de 30 de kilograme. Diagnosticata cu anorexie nervoasa, femeia a murit dupa ce a luptat cu...

    mai mult
  • Cum arata o adolescenta de 31 de kilograme News

    Cum arata o adolescenta de 31 de kilograme

    09.09.2011

    O gasiti pe site-ul Unica. Dupa 18 ani de anorexie, fata de 33 de ani a reusit sa invinga boala, insa corpul ei nu si-a revenit. Nu poate sa manance normal si fiecare aliment ii provoaca varsaturi....

    mai mult
Aboneaza-te la RSS
6 Comentarii
  • simini
    1. simini 26.03.2010 14:15

    si eu incerc sa slabesc si mi se pare greu sa ma mentin. asta din cauza stilului de viata total neadecvat. mi-as dori sa am si eu cu vreo 5 kg mai putin si asa sa ramana. cu ati reusit ?

  • Vizitator Lidia
    2. Vizitator Lidia 26.03.2010 22:08

    spuneti-mi si mie unde sta secretul...??? Am mincat timp de o saptamina numai salata verde ,cu rosii castraveti si putin piept de pui, da am slabit prima saptamina 4kg e mult da stiu ..am continuat sa maninc la fel si a 2-a saptamina si a 3-a ca acum imi place salata ce s azic..dar nu mai dau jos nici un gram..din contra nu stiu care e secretul ca am mai pus un kg inapoi desi nu am mincat altceva nimic.????

  • Marin
    3. Marin 16.04.2010 12:18

    Cultiv sparanghel de 35 ani,cultura bio-ecologica 100%,consum zilnic,dimineata si seara cite un fir de sparanghel proaspat.tensiunea mea este tot timpul 13 cu 6 sau 7 ,reumatismul a cedat si ma simt mai tinar.recomand celor interesati sa faca acelasi lucru,pot eu sa le livrez in oras Bucuresti la comanda,deoarece locuiesc la 25km de Capitala,va doresc sanatate multa.

  • Oana
    4. Oana 16.05.2010 11:03

    Cum putem lua legatura? M-ar interesa sa cumpar sparanghel proaspat. La ce pret este? Mersi, Oana

  • Marin
    5. Marin 17.05.2010 07:49

    Cei interesati pentru consumul de sparanghel,bio-ecologic,proaspat,pot fi contactat pina in luna Iulie la tel.0766494302 sau 0245-724134,va doresc un munte de sanatate,va stau la dispozitie cu foarte multe retete si diete naturiste,in binele semenilor mei,numai daca redactia,Dietetic imi acorda un spatiu in care sa scriu zilnic,va multumesc.

  • VG
    6. VG 26.08.2010 10:49

    Complex academic papers completing seems to be not a problem for modern students. Just because custom writing company will soleve all papers writing problems.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare