Cum isi detoxifiaza organismul nutritionistii

Nutritionistii detin cele mai importante secrete in materie de mancare si de trai sanatos, prin urmare putem urma fara probleme regulile dupa care functioneaza ei. Astazi, despre detoxifiere, si in special despre cea de lunea. 

Dupa un weekend cu prea multe cocktailuri si ore pierdute noaptea, in cluburi, plus ziua lenesa de duminica in care ti-ai facut orice pofta, corpul tau are nevoie de putin ajutor sa scape de toxine. 
 
1. Hidratare 
 
Apa se pare ca este cel mai eficient mod prin care nutritionistii scapa de toxinele adunate din mancare sau din cocktailurile baute in weekend. Incepe-ti dimineata cu apa calda cu lamaie, bautura care are o multime de beneficii, printre care si scaderea in greutate, apoi continua sa bei pana la 2 litri in decursul zilei. 
 
2. Transpira 
 
O sesiune buna de exercitii cardio te va face sa transpiri tot ce s-a acumulat rau in organism, dar iti va intari si metabolismul. Daca vrei sa transpiri si mai tare, dupa ce iti revine pulsul la normal, poti sa faci 10 minute de sauna care-ti va purifica si pielea. 

 
 
Dupa un weekend agitat, in care te-ai distrat si ai pierdut noptile, nu-i exclus sa simti nevoia sa mananci junk food. Totusi, straduieste-te sa eviti mancarea procesata. Bea la micul dejun un smoothie, la pranz fa-ti o salata cu multe verdeturi si legume, iar seara alege una dintre retetele noastre sanatoase
 
4. Odihneste-te 
 
Una dintre cele mai bune modalitati de a-i da un reset corpului tau este sa te odihnesti atat cat ai nevoie. Sa sari peste cele 8 ore de somn si sa te rezumi numai la 4, 5 poate duce la stres, kilograme in plus si scaderea calitatii vietii.
Tags:
detoxifiere
organism
toxine
cura
dieta
nutritionisti
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare