Cum petrecea Teo Trandafir 1 mai la Vama Veche

Cunoasteti toti expresia "Vama nu mai e ce a fost". One.ro a vorbit cu Teo Trandafir ca sa afle exact cum era Vama Veche in urma cu 20 de ani. 

"Vama Veche era un loc unde te duceai cu portbagajul de la Dacie, sau de la Lada, plin de conserve pentru ca nu aveai de unde sa cumperi nimic. Ori te duceai pana in prima localitate de unde iti cumparai ceva, ori alta varianta nu aveai. Ceausescu ne indobitocise ingrozitor si nu gaseai nimic de mancat sau de baut, ceea ce era neplacut. Nici macar apa nu o puteai cumpara din Vama Veche, trebuia sa vii pregatit de acasa. Nefiind energie electrica, nu era nici casetofonul, nu era nici maneaua. Lipsa curentului electric aducea pentru noi focul de tabara si cantari la chitara pana dimineata" spune Teo Trandafir.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Teo Trandafir spune ca Vama acum este un loc al marelui snobism "pentru ca, daca te duci la Vama Veche, esti ceea ce se cheama vamaiot. La vremea respectiva, cuvantul vamaiot nu exista. Noi nu locuiam acolo, ci acasa la noi, ne adunam in Vama nu ca sa locuim, ci ca sa ne manifestam cumva. Acum, oamenii se duc acolo ca sa fie vazuti, ceea ce mi se pare absolut abominabil. Daca te-ai dus acolo, esti cooleanu, esti bad guy, trebuie neaparat sa ai o motocicleta zgomotoasa, un DVD care sa raga cat mai tare. Sa fii cat mai ofensiv cu cei din jur si cat mai putin tolerant, adica fix opusul lucrurilor care se intamplau atunci. De obicei, nu manifest oroare fata de lucrurile care s-au schimbat, dar acum voi spune: „Vai, cat de rau s-a ajuns!”. Daca ajungi sa calci cu piciorul gol in nisip pe o seringa folosita, Vama Veche in fata mea s-a descalificat."

Afla de pe One.ro cum era Vama Veche in trecut de la Lucian Mandruta si Dragos Bucuresti si Catalin Catoiu.

Tags:
teo trandafir
vama veche
vama nu mai e ce-a fost
lucian mandruta
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare