Cum reuseste Kate Middleton sa se mentina in forma

Kate Middleton, adica ducesa de Cambridge, a fost dintotdeauna invidiata pentru silueta sa, dar am aflat cu surprindere ca nu apeleaza la niciun truc-minune pentru a se pastra in forma. 

Sport in natura
 
Kate prefera sa faca sport in natura de cate ori are ocazia si cel mai mult ii place sa alerge si sa practice canotajul. Atunci cand nu se poate bucura de aerul proaspat, ducesa de Cambridge ridica greutati, face squats, flotari si exercitii pe steper. 
 
Vara inot, iarna schi
 
Nici macar cand este in vacanta printesa nu concepe sa leneveasca pe un sezlong sau in fata semineului. In functie de anotimp si de tara pe care o viziteaza, aceasta schiaza sau inoata. Schiatul arde 1.400 de calorii intr-o ora, in timp ce iti lucreaza si partea superioara, dar si inferioara a corpului, iar inotul tonifica organismul si ii ofera rezistenta. 
 
Yoga pentru zilele stresante
 
Desi pare de vis sa traiesti ca o printesa, viata ducesei de Cambridge cu siguranta e foarte stresanta, fiind mereu in centrul atentiei. Atunci cand are nevoie sa se linisteasca, aceasta face yoga, care ajuta la eliberrarea acizilor lactici si la oxigenarea intregului corp.  
 
Fara diete, doar cu moderatie
 
Kate este printre putinele celebritati regale care nu au propriul instructor sau nutritionist. Pentru ca uraste sa tina diete, aceasta mananca asa cum o face dintotdeauna, iar regimul alimentar se pare ca ii prieste, din moment ce arata atat de bine. 
 
Ce alimente consuma Kate?
 
Pentru Kate, mancare sanatoasa inseamna carne slaba, fructe de mare si foarte multe legume, iar gustarile consta in salate si fasole. Ea considera ca din acest stil alimentar corpul isi ia toti nutrientii de care are nevoie. 
 
Dieta Dukan 
 
E drept ca nu ii plac dietele, dar pentru nunta sa de mare fast Kate a apelat la dieta Dukan pentru a fi intr-o forma de zile mari. A respectat cu strictete cele patru etape si intr-adevar a fost de vis in acelmoment istoric. 
 
O recompensa din cand in cand 
 
Pentru ca vrea sa duca o viata echilibrata, Kate a inteles ca organismul sau are nevoie si de recompense din cand in cand, asa ca uneori mananca fix ce ii place, fara sa calculeze caloriile si continutul nutritional. Pe lista printesei se afla ouale, salamul si smantana, fructe uscate, dar si mai putin sanatoasele jeleuri Harobo si chipsuri. Nu trebuie sa ii luam exemplu, dar nici sa o condamnam. Ea este de parere ca trebuie sa ii dai corpului ceva la care pofteste, dar cu moderatie. 
 
Silueta perfecta chiar si dupa nastere 
 
Inainte sa ramana insarcinata, toata lumea era curioasa cum va arata Kate dupa ce va naste. Aceasta s-a preocupat de aspectul sau fizic inca din timpul sarcinii, cand inota si facea Pilates si yoga. Dupa ce a nascut, ducesa de Cambridge a facut plimbari lungi cu fiul sau in brate, pana sa aiba voie sa faca din nou sport. 
Tags:
Kate Middleton
silueta
dieta
sport
sanatate
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare