Cum sa arzi grasimea mancand

Motivatie 26.02.2019 dietetik
Unii considera ca pentru a slabi considerabil trebuie sa te infometezi din cand in cand, dar putini pot avea un astfel de stil de viata, tinand cont de multele activitati zilnice ce trebuie desfasurate. Corpul functioneaza ca un mecanism, iar daca nu-I dai “combustibil” nu te va putea ajuta cu energia necesara, iar metabolismul va incetini si mai mult. Barbatii nu sunt adeptii unui regim alimentar mult prea restrictiv pe cand femeile da. Este si normal de altfel, avand in vedere ca sunt mai interesate de silueta decat barbatii. Insa cine a experimentat astfel de diete draconice a putut observa ce-i drept o pierdere in greutate in primele zile, dupa care greutatea a stagnat. Se intampla astfel in cele mai multe cazuri, iar organismul ajunge sa fie lezat destul de mult. Noi vrem sa te convingem ca slabirea poate avea loc mancand, respectand niste reguli simple.
 
Iata ca daca pui in practica anumite trucuri vei reusi sa slabesti fara a tine o dieta anume ce presupune si respectarea unui meniu ca la carte in fiecare zi pe o perioada determinata. Este mult mai usor sa ai grija de silueta si sanatate daca iti compui tu mesele, alegand alimentele preferate care sa fie si saatoase si slab calorice.
 
De ce nu reusesc unii sa slabeasca? Ei bine, unii asociaza slabirea doar cu scaderea aportului zilnic de calorii, dar mai exista si alte aspecte ce merita luate in calcul. De exemplu, pentru a arde grasimea incapatinata este nevoie sa ai o masa musculara cat de cat definita. Nu trebuie sa arati precum culturistii, dar un muschi ferm arde straturile de grasime de deasupra lui. Asta inseamna ca trebuie sa consumi anumite alimente care sa intareasca muschii si nu care sa te faca sa ii slabesti. Prin infometare muschii slabesc destul de mult, iar pielea se lasa si apoi se poate sa te nemultumeasca si alte aspecte chiar daca ai reusit sa scapi de kilogramele nedorite.
 
In cadrul acestui articol vei descoperi cele mai recomandate alimente care sa te ajute sa ai muschi fermi si implicit sa arzi grasimea enervanta. Este vorba de alimente la indemana la preturi accesibile si care ofera un grad de satietate destul de ridicat. Important este sa gatesti si sa combini corect acele alimente. Iata ce-ti propunem:
 
1.Pieptul de pasare
In loc sa abuzezi de carne de vita, vitel, miel si porc, fie si macra, mai bine consumi piept de pui sau de curcan. Trebuie sa fie gatit la grill, la cuptor sau se fierbe. Langa trebuie sa ai mereu cat mai multa salata de cruditati sau legume fierte sau gatite la grill. 
 
 
 
2.Lapte vegetal, iaurturi si branzeturi degresate
Ajuta foarte mult la masa musculara pentru ca sunt surse bune de proteine animale. Poti consuma lapte integral, de cocos, migdale, soia, branza halloumi, urda, branzica de vaci, perlute de branza sau ricotta.
 
 
3.Peste fara spini si fructe de mare
Contin grasimi sanatoase Omega-3 si Omega-6 ce favorizeaza slabirea, imbunatatesc sanatatea la modul general si intaresc masa musculara. Poti alege somon, ton in apa, sardine, tilapia, pangasius si tot felul de fructe de mare. Merg pe pat de salata sau legume fierte sau la grill. Salatele cu fructe de mare la grill sunt exceptionale la slabire.
 
 
4.Grapefruit
Nu exista un fruct care sa arda grasimile mai bine decat grapefruitul. Trebuie sa consumi 1-2 fructe pe zi pe o perioada lunga ca sa arzi grasimile. Sa stii ca ajuta in special la grasimea abdominala.
 
 
5.Leguminoase
Nu toate legumele contin apa si sunt recomandate in cura de slabire. Mai exista si leguminoasele bogate in fibre digestive si proteine vegetale de calitate. Cu ajutorul lor poti inlocui carnea cu succes sau te poate ajuta sa o consumi mai rar. Iti recomandam sa consumi la masa de pranz leguminoase precum mazare, linte, diferite soiuri de fasole, etc., dar sa fie cu multa salata de cruditati. Idei sanatoase de garnituri aici!
 
 
6.Trufandalele
Ele nu sunt doar pentru decor la mancaruri. Contin cam 5-15 calorii la 100 de grame si contin toti nutrientii necesari pentru organism. Nu ezita sa adaugi la orice mancare spanac, frunze de salata, urzici, leurda, leustean, rucola, etc. Ideal sa fie in stare cruda cat mai des.
 
7.Legumele verzi
Cand vei vedea orice leguma verde sa te gandesti ca este calea spre kilograme in minus si muschi sculptati. Se consuma des in stare cruda.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tags:
arzi grasimea
grasimea
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare