Cum sa faci lapte de baie cu trandafiri

Regina Egiptului, Cleopatra, avea o arma eficienta impotriva soarelui puternic si nisipului, care atacau epiderma: baile in lapte si miere. Inainte de a primi acest tratament, corpul reginei era frecat cu un amestec de sare de mare si crema de lapte, pentru a indeparta celulele moarte. 

Gratie continutului de vitamina A, E, F, de saruri minerale si acizi grasi, laptele elimina stresul, reechilibreaza pH-ul pielii si o tonifica, are o putere mare de hidratare si de regenerare. 
 
Asa se face ca laptele este un excelent tratament pentru pielea uscata, pe care o inmoaie si o hidrateaza profund, dar si pentru parul gras si deteriorat, pentru ca indeparteaza excesul de sebum si hraneste radacina sensibila. 
 
Daca vrei sa te simti si tu ca regina Cleopatra, poti sa-ti faci un lapte de baie chiar acasa, la care sa mai adaugi si trandafiri, care au proprietatea de a alunga stresul, de a stimula buna dispozitia si de a-i reda pielii luminozitatea. 
 
 
Dupa ce te vei bucura de efectele acestui lapte de baie cu siguranta ca le vei face cadou si prietenelor. Este simplu de facut. Atat de simplu, incat cea mai grea parte este cautarea unor recipiente dragute in care sa le pui. 
 
Ingrediente 
  • o cana si jumatate de lapte praf 
  • jumatate de cana de sare Epsom
  • jumatate de cana de petale de trandafiri uscate
  • ulei esential de trandafiri
  • colorant alimentar rosu 
Pune intr-un castron sarea Epsom, cu laptele praf si 2, 3 picaturi de colorant alimentar si amesteca pana cand obtii un roz uniform. Adauga petalele de trandafiri si 5 - 7 picaturi de ulei esential sau orice alt ulei pe care il ai in casa. 
 
Atunci cand vrei sa ai parte de un moment de rasfat, rastoarna praful magic in cada si simte-te ca Cleopatra. 
 
Tags:
lapte de baie
lapte
baie
trandafiri
miere
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare